You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی
مریم زارعلی، محمد حجتی *، سعید تهموزی دیده بان، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پرتو دهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آب
ندا ملاخلیلی میبدی *، محمد امین محمدی فر، خدیجه عبدالملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری مقدار روغن، پروفیل اسیدهای چرب و فیتواسترول‌های چند اکوتیپ مختلف دانه روغنی ماریتیغال در شمال غرب کشور
بهرام فتحی آچاچلوئی *، کاظم علیرضالو، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در منطقه رودبار
صدیقه رستمی اوزمچلوئی *، محمود قاسم‌نژاد، محمد رمضانی ملک رودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روش‌های عصاره‌گیری خیساندن و فراصوت
آزاده ظهوری، فریده طباطبایی یزدی *، سید علی مرتضوی، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-
بهاره شعبانپور، صونا کلته *، افسانه ندیمی، فاطمه گلعلی پور، مریم آذری به، مرضیه کی شمس، محیا نامدار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
مهدی کمالی، اسحق زکی پور رحیم آبادی *، عباسعلی مطلبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کلاژن دیواره بدن خیار دریایی گونه horrens Stichopus خلیج چابهار و ژلاتین حاصل از آن
گیلان عطاران فریمان *، علی طاهری، نورا برزکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ
نعیمه کارآموز، علی محمدی ثانی *، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات
لادن دهقان تنها *، مهدی کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت
نفیسه زاوه ‏‏زاد *، غلامحسین حقایق، علی محمدی ثانی، حسین نیک پویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج
محمدمهدی سیدآبادی *، مهدی کاشان نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی
فریده طباطبایی یزدی *، بهروز علیزاده بهبهانی، علی الغونه، حسین زنگانه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز)
سید حمزه میرسلیمی، همایون فرهادیان *، شقایق خیری، فرهاد خسروانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی برخی خصوصیات حرارتی، فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک‌کردن با خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی
ساسان خیاطی، رضا امیری چایجان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش‌های امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر
زهرا دهله ای، مریم فهیم دانش *، محمدعلی سحری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue