You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی مریم زارعلی، محمد حجتی
*، سعید تهموزی دیده بان، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پرتو دهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آب ندا ملاخلیلی میبدی
*، محمد امین محمدی فر، خدیجه عبدالملکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری مقدار روغن، پروفیل اسیدهای چرب و فیتواسترولهای چند اکوتیپ مختلف دانه روغنی ماریتیغال در شمال غرب کشور بهرام فتحی آچاچلوئی
*، کاظم علیرضالو، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در منطقه رودبار صدیقه رستمی اوزمچلوئی
*، محمود قاسمنژاد، محمد رمضانی ملک رودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روشهای عصارهگیری خیساندن و فراصوت آزاده ظهوری، فریده طباطبایی یزدی
*، سید علی مرتضوی، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18- بهاره شعبانپور، صونا کلته
*، افسانه ندیمی، فاطمه گلعلی پور، مریم آذری به، مرضیه کی شمس، محیا نامدار
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد مهدی کمالی، اسحق زکی پور رحیم آبادی
*، عباسعلی مطلبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کلاژن دیواره بدن خیار دریایی گونه horrens Stichopus خلیج چابهار و ژلاتین حاصل از آن گیلان عطاران فریمان
*، علی طاهری، نورا برزکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ نعیمه کارآموز، علی محمدی ثانی
*، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات لادن دهقان تنها
*، مهدی کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از آب خربزه بهعنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت نفیسه زاوه زاد
*، غلامحسین حقایق، علی محمدی ثانی، حسین نیک پویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج محمدمهدی سیدآبادی
*، مهدی کاشان نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی فریده طباطبایی یزدی
*، بهروز علیزاده بهبهانی، علی الغونه، حسین زنگانه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی نگرش مصرفکنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز) سید حمزه میرسلیمی، همایون فرهادیان
*، شقایق خیری، فرهاد خسروانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی برخی خصوصیات حرارتی، فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشککردن با خشککن پیوسته نیمهصنعتی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی ساسان خیاطی، رضا امیری چایجان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسهای استخراج عصاره فلفل قرمز به روشهای امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر زهرا دهله ای، مریم فهیم دانش
*، محمدعلی سحری
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue