You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی فریده طباطبایی یزدی
*، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی، فروزان طباطبایی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از آرد دانهی خربزه بهعنوان مقلد چربی در تولید کیک کمچرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی غلامحسین حقایق
*، نفیسه زاوه زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی غلظت جیوه درخاک و برنجهای پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر سهیلا رضایی تبار
*، عباس اسماعیلی ساری، نادر بهرامی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات فریده طباطبایی یزدی
*، علی الغونه، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر ماریه مردانی، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی
*، محمد تقی گلمکانی، مهسا مجذوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه ندا نیری، محمدرضا عدالتیان
*، محمد باقر حبیبی نجفی، معصومه بحرینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پلیالها (گلیسیرین، پروپیلنگلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجممخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی بابک غیاثی طرزی، پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2
*، سارا ندیمی بوشهری، حسین باخدا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی پوششهای خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال فاطمه فرج زاده، علی معتمدزادگان
*، سید احمد شهیدی، شبنم حمزه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد ساره بوستانی
*، محمود امینلاری، مرضیه موسوی نسب
چکیده -
متن کامل (PDF)
به کار گیری روشهای پیشپردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش امیر جاجرمی، مسعود تقی زاده
*، آمنه سازگارنیا، خلیل بهزاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر طاهره فریدونی نوری، مریم فهیم دانش
*، محمد علی سحری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت مریم جمال آبادی، سولماز صارم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی علی الغونه، محبت محبی
*، سعید میرعرب، دیاکو خدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) امین اوجی فرد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز سیده فاطمه موسوی بایگی، عاطفه فرهمند، مسعود تقی زاده
*، امین ضیافروغی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل مؤلفههای رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران فرهاد خسروانی، غلامرضا پزشکیراد
*، همایون فرهادیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی رویا آقاقلی زاده
*، محمد حسین عزیزی، مهدی سیدین، گیتی شرفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue