You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی
فریده طباطبایی یزدی *، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی، فروزان طباطبایی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آرد دانه‏ی خربزه به‏عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم‏چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی
غلامحسین حقایق *، نفیسه زاوه‏‏ زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی غلظت جیوه درخاک و برنج‌های پرکشت استان مازندران و برنج ‌های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر
سهیلا رضایی تبار *، عباس اسماعیلی ساری، نادر بهرامی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات
فریده طباطبایی یزدی *، علی الغونه، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر
ماریه مردانی، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی *، محمد تقی گلمکانی، مهسا مجذوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه
ندا نیری، محمدرضا عدالتیان *، محمد باقر حبیبی نجفی، معصومه بحرینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی
بابک غیاثی طرزی، پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2 *، سارا ندیمی بوشهری، حسین باخدا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی پوشش‌های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال
فاطمه فرج زاده، علی معتمدزادگان *، سید احمد شهیدی، شبنم حمزه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد
ساره بوستانی *، محمود امینلاری، مرضیه موسوی نسب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML به کار گیری روشهای پیش‌پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش
امیر جاجرمی، مسعود تقی زاده *، آمنه سازگارنیا، خلیل بهزاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
طاهره فریدونی نوری، مریم فهیم دانش *، محمد علی سحری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت
مریم جمال آبادی، سولماز صارم نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی
علی الغونه، محبت محبی *، سعید میرعرب، دیاکو خدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
امین اوجی فرد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز
سیده فاطمه موسوی بایگی، عاطفه فرهمند، مسعود تقی زاده *، امین ضیافروغی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تحلیل مؤلفه‌‌های رفتار مصرف‌کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران
فرهاد خسروانی، غلامرضا پزشکی‌راد *، همایون فرهادیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی
رویا آقاقلی زاده *، محمد حسین عزیزی، مهدی سیدین، گیتی شرفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue