You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
آزاده مردانی قهفرخی، محمد سعید یارمند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری
زهرا قرایی، محمد حسین عزیزی *، محسن برزگر، رویا آقا قلی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
عفت احمدی اقدم، جواد حصاری *، صدیف آزادمرد دمیرچی، فرج جهانگیری، صمد بدبدک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
محمود یلمه، محمدباقر حبیبی نجفی، رضا فرهوش، فرشته حسینی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‏سازی و بهینه‏سازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
قاسم یوسفی، زهرا امام جمعه *، زهره کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ
مریم احمدی راد، زهرا امام جمعه *، حسن اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی
لیدا عابدپور، جلال دهقان‌نیا *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری

چکیده  
XML بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگی‌های بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM
محمدرضا انتصاریان بیدگلی، مسعود رضایی *، علی معتمدزادگان، عبدالرسول دریایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)
محمد رضا کوشکی، پالیز کوهی کمالی دهکردی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک
معصومه شفیعی، محمد سعید یارمند *، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
سونیا افشاریان طرقبه *، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبت‌های مختلف ماده خشک به آب
سیما چراغی دهدزی *، ناصر همدمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص کاربردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
مرجانه علی نژاد، علی معتمدزادگان *، مسعود رضائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایه‌نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی پس انتشار
محمدهادی خوش تقاضا *، بهرام حسین زاده سامانی، ابراهیم فیاضی، حامد امیرنجات
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر
زهرا محبی، عزیز همایونی راد *، محمد حسین عزیزی، محمد اصغری جعفرآبادی، رضا افشین پژوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی
محبوبه کشیری *، یحیی 1 مقصودلو، مرتضی خمیری، ربیع بهروز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن
فاطمه صادقی، فخری شهیدی *، آرش کوچکی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب
یدالله ترکاشوند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
حسین قنادزاده، بهروز عباسی، ملیحه قویدل *، نیما امامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga)
سید جعفر هاشمی *، سارا رحمان پور، علی معتمدزادگان، رضا طباطبایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue