You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری آزاده مردانی قهفرخی، محمد سعید یارمند
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری زهرا قرایی، محمد حسین عزیزی، محسن برزگر، رویا آقا قلی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرعصاره رزماری بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش عفت احمدی اقدم، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، فرج جهانگیری، صمد بدبدک
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینهسازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت محمود یلمه، محمدباقر حبیبی نجفی، رضا فرهوش، فرشته حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و بهینهسازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ قاسم یوسفی، زهرا امام جمعه، زهره کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ مریم احمدی راد، زهرا امام جمعه، حسن اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی لیدا عابدپور، جلال دهقاننیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداریچکیده
بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگیهای بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM محمدرضا انتصاریان بیدگلی، مسعود رضایی، علی معتمدزادگان، عبدالرسول دریایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391) محمد رضا کوشکی، پالیز کوهی کمالی دهکردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک معصومه شفیعی، محمد سعید یارمند، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارندهی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی سونیا افشاریان طرقبه، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبتهای مختلف ماده خشک به آب سیما چراغی دهدزی، ناصر همدمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص کاربردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) مرجانه علی نژاد، علی معتمدزادگان، مسعود رضائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایهنازک قارچ خوراکی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی پس انتشار محمدهادی خوش تقاضا، بهرام حسین زاده سامانی، ابراهیم فیاضی، حامد امیرنجات
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر زهرا محبی، عزیز همایونی راد، محمد حسین عزیزی، محمد اصغری جعفرآبادی، رضا افشین پژوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی محبوبه کشیری، یحیی 1 مقصودلو، مرتضی خمیری، ربیع بهروز
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگیهای حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن فاطمه صادقی، فخری شهیدی، آرش کوچکی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب یدالله ترکاشوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی حسین قنادزاده، بهروز عباسی، ملیحه قویدل، نیما امامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیشتیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشککردن با ماکروویو بر خواص کیفی برشهای میوه به (Cydoniaoblonga) سید جعفر هاشمی، سارا رحمان پور، علی معتمدزادگان، رضا طباطبایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue