You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
آزاده مردانی قهفرخی، محمد سعید یارمند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری
زهرا قرایی، محمد حسین عزیزی، محسن برزگر، رویا آقا قلی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
عفت احمدی اقدم، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، فرج جهانگیری، صمد بدبدک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
محمود یلمه، محمدباقر حبیبی نجفی، رضا فرهوش، فرشته حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‏سازی و بهینه‏سازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
قاسم یوسفی، زهرا امام جمعه، زهره کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ
مریم احمدی راد، زهرا امام جمعه، حسن اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی
لیدا عابدپور، جلال دهقان‌نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری

چکیده  
XML بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگی‌های بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM
محمدرضا انتصاریان بیدگلی، مسعود رضایی، علی معتمدزادگان، عبدالرسول دریایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)
محمد رضا کوشکی، پالیز کوهی کمالی دهکردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک
معصومه شفیعی، محمد سعید یارمند، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
سونیا افشاریان طرقبه، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبت‌های مختلف ماده خشک به آب
سیما چراغی دهدزی، ناصر همدمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص کاربردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
مرجانه علی نژاد، علی معتمدزادگان، مسعود رضائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایه‌نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی پس انتشار
محمدهادی خوش تقاضا، بهرام حسین زاده سامانی، ابراهیم فیاضی، حامد امیرنجات
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر
زهرا محبی، عزیز همایونی راد، محمد حسین عزیزی، محمد اصغری جعفرآبادی، رضا افشین پژوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی
محبوبه کشیری، یحیی 1 مقصودلو، مرتضی خمیری، ربیع بهروز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن
فاطمه صادقی، فخری شهیدی، آرش کوچکی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب
یدالله ترکاشوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
حسین قنادزاده، بهروز عباسی، ملیحه قویدل، نیما امامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga)
سید جعفر هاشمی، سارا رحمان پور، علی معتمدزادگان، رضا طباطبایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue