ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 29 - ( 1390 )
بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده
ص. 8-1
چکیده
(4682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5160 دریافت)
بررسی پروفیل اسیدهای چرب و برخی خصوصیات شیمیایی دورگ های آفتابگردان تحت تاثیر تنش کمبود آب
ص. 18-9
چکیده
(4980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4367 دریافت)
مطالعه اثر چربیهای اشباع و غیراشباع در تولید پلاستیک های دوستدار طبیعت توسط باکتری سویه بومی Azotobacter chroococcum
ص. 27-19
چکیده
(4792 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5261 دریافت)
کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ی ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته
ص. 35-29
چکیده
(4989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4909 دریافت)
اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز
ص. 45-37
چکیده
(5112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5125 دریافت)
اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر(Allium ascalonicum) ، عصاره زرد چوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلاء
ص. 56-47
چکیده
(5206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4060 دریافت)
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن
ص. 65-57
چکیده
(6056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4003 دریافت)
بررسی میزان باقیمانده انروفلوکسازین در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
ص. 71-67
چکیده
(5759 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3503 دریافت)
استخراج آبی آنزیمی روغن از دانه روغنی سویا
ص. 81-73
چکیده
(5320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6962 دریافت)
تعیین باقیمانده آفت کشهای ارگانوکلره در فرآورده های لبنی شهر تبریز
ص. 89-83
چکیده
(4793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4091 دریافت)
اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
ص. 97-91
چکیده
(20583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6712 دریافت)
استفاده از لاکتوباسیل پلانتاروم به عنوان کشت آغازگر در پروسه تخمیر زیتون سبزبا شرایط هوادهی
ص. 106-99
چکیده
(6039 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3792 دریافت)
بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان
ص. 114-107
چکیده
(5052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3815 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS