You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده‌های خوراکی جدید؛ از ایده‌پردازی تا معرفی به بازار- مطالعه‌ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی
Amir Reza Shaviklo
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک
میرهاشم سید احمدی ممقانی، آیناز علیزاده، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
فاطمه ژانداری، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا عدالتیان دوم، سحر روشنک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلول‌های سرطانی ریه (A549) به روش XTT
زهره کرمی، سید هادی پیغمبردوست، جواد حصاری، بهروز اکبری ادرگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
گلناز بحریه، سعید داداشی، جلال دهقان نیا، حسین غفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش‌بینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته
حیدر ناصری، عیسی حزباوی، فیض اله شهبازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)
سمیه مهاجری، سپیده خراسانی، زهرا پاک کیش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتی‌اکسیدان طبیعی کاتچین
مسلم صباغی، یحیی مقصودلو، محبوبه کشیری، علی رضا شاکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل‌های سینتیکی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
محمد رحمتی، محمد حسین عزیزی، امین سید یعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ویتامین‌های مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد
علی ابرومند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین
کاظم علیرضالو، حسین حسین شفقی مولان، مهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقا فرمانی، امید فتحی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)
حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر
محمدامین محمدی فر، سید محمد علی رضوی، محمد علی حصاری نژاد، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه‌گوجه فرنگی
علیرضا صادقی ماهونک، محیا شریعت علوی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue