You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآوردههای خوراکی جدید؛ از ایدهپردازی تا معرفی به بازار- مطالعهی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی Amir Reza Shaviklo
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک میرهاشم سید احمدی ممقانی، آیناز علیزاده، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری فاطمه ژانداری، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا عدالتیان دوم، سحر روشنک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلولهای سرطانی ریه (A549) به روش XTT زهره کرمی، سید هادی پیغمبردوست، جواد حصاری، بهروز اکبری ادرگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول گلناز بحریه، سعید داداشی، جلال دهقان نیا، حسین غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته حیدر ناصری، عیسی حزباوی، فیض اله شهبازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی) سمیه مهاجری، سپیده خراسانی، زهرا پاک کیش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتیاکسیدان طبیعی کاتچین مسلم صباغی، یحیی مقصودلو، محبوبه کشیری، علی رضا شاکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا محمد رحمتی، محمد حسین عزیزی، امین سید یعقوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ویتامینهای مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد علی ابرومند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین کاظم علیرضالو، حسین حسین شفقی مولان، مهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقا فرمانی، امید فتحی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر انبارمانی بر ثابت دیالکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت) حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر محمدامین محمدی فر، سید محمد علی رضوی، محمد علی حصاری نژاد، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانهگوجه فرنگی علیرضا صادقی ماهونک، محیا شریعت علوی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue