You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی جواد سرگلزایی
*، سعید آیینه
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک علی بهنام نیک، محسن وظیفه دوست
*، زهره دیدار، بهاره حاجی رستم لو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگیهای کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن) سارا نیاستی، فاطمه پورحاجی، بهاره صحرائیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی اثر غلظتهای مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج سیده الهام موسوی کلجاهی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز سعیده شجاعی، وحید حکیم زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری محمد مهدی سهرابی، ابراهیم احمدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت فهیمه پازوکی قوهه، فریبا نقی پور
*، علیرضا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر فاطمه کاظمی کرجی1، سامان آبدانان مهدی زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر رضا قادرمزی
*، اصغر خسروشاهی، فردین تمجیدی، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام اکرم عربی، معصومه مهربان سنگ آتش
*، رضا کاراژیان، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا مصطفی کرمی
*، مرضیه خداکرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصارهی میوهی دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای جواد فتاحی مقدم
*، سیده الهام سیدقاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر فناوریهای متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآوردههای بدون گلوتن سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده فاطمه اسماعیل زاده کناری، رضا اسماعیل زاده کناری
*، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج محسن آزادبخت
*، فاطمه نوشاد، محمدجواد محمودی، رضا قزاق جاهد
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue