You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی
جواد سرگلزایی *، سعید آیینه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک
علی بهنام نیک، محسن وظیفه دوست *، زهره دیدار، بهاره حاجی رستم لو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)
سارا نیاستی، فاطمه پورحاجی، بهاره صحرائیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی اثر غلظت‌های مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
سیده الهام موسوی کلجاهی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز
سعیده شجاعی، وحید حکیم زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری
محمد مهدی سهرابی، ابراهیم احمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
فهیمه پازوکی قوهه، فریبا نقی پور *، علیرضا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر
فاطمه کاظمی کرجی1، سامان آبدانان مهدی زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
رضا قادرمزی *، اصغر خسروشاهی، فردین تمجیدی، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام
اکرم عربی، معصومه مهربان سنگ آتش *، رضا کاراژیان، احمد احتیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا
مصطفی کرمی *، مرضیه خداکرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ی میوه‌ی دو رقم لیموترش کوک‌اورکا و خوشه‌ای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسه‌ای
جواد فتاحی مقدم *، سیده الهام سیدقاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر فناوری‌های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده‌های بدون گلوتن
سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده
فاطمه اسماعیل زاده کناری، رضا اسماعیل زاده کناری *، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
محسن آزادبخت *، فاطمه نوشاد، محمدجواد محمودی، رضا قزاق جاهد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue