You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی جواد سرگلزایی، سعید آیینه
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک علی بهنام نیک، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار، بهاره حاجی رستم لو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگیهای کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن) سارا نیاستی، فاطمه پورحاجی، بهاره صحرائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی اثر غلظتهای مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز سعیده شجاعی، وحید حکیم زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری محمد مهدی سهرابی، ابراهیم احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت فهیمه پازوکی قوهه، فریبا نقی پور، علیرضا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر فاطمه کاظمی کرجی1، سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی، فردین تمجیدی، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام اکرم عربی، معصومه مهربان سنگ آتش، رضا کاراژیان، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا مصطفی کرمی، مرضیه خداکرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصارهی میوهی دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای جواد فتاحی مقدم، سیده الهام سیدقاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر فناوریهای متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآوردههای بدون گلوتن سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده فاطمه اسماعیل زاده کناری، رضا اسماعیل زاده کناری، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج محسن آزادبخت، فاطمه نوشاد، محمدجواد محمودی، رضا قزاق جاهد
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue