You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌
احلام بوحمید، حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن
نگین بیگلربیگی، سمیه رحیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) به‌وسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان
آیسان ایزانلو، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله
معصومه یوسفی، مهسا تبری، حمید توکلی پور، سیروس بیدریغ
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلال‌های یونی مغناطیسی برای اندازه‌گیری باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
جلیل خندقی، محمدرضا افشار مقدم، صمد وجدی حکم آباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین
شادی رجبی مقدم، رضوان شاددل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)
نوشین نوشیروانی، عاطفه محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی و تعیین میزان فیتواسترول‌ها در ماست‌های توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی
حسام صادقی، محمد حسین موثق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی
سوده یوسفی فخر، نفیسه دعوتی، داریوش مینایی تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالوده‌ی سین‌بیوتیک حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری
غزال نصرتی، حسین جوینده، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن
المیرا بنیادلو، افشین جعفرپور، ثمر منصوری پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم
آرمین عارفی مینا آباد، Mahsa Tabari
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینه‌های تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبت‌های مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا
مناف صابری، سولماز صارم نژاد، مصطفی سلطانی، علیرضا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک‌ کن پاششی
امیر ثابتی، ابوالفضل فدوی، سعیده عربشاهی دلوئی، ابوالقاسم سراج، طاهر شاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue