You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثرات فرآیندهای کباب کردن و مایکروویو در pH های مختلف بر میزان بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکلین و سولفادیازین در گوشت مرغ
محمدتقی حیدریان، محمدرضا خانی، اشکان جبلی جوان، علیرضا رحمن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخص‌های رنگ‌سنجی
آوا دلیری، حمید توکلی پور، بهنام مهدوی، محمدرضا سعیدی اصل، امیرحسین الهامی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا
هانیه ناصری، ابوالفضل فدوی، سیده زهرا سید النگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس)
آزاده رشیدی مهر، پریسا فلاحی، عزیزاله زرگران، فاطمه اسفرجانی، مریم امیراحمدی، سهیل اسکندری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات بسته بندی با فیلم پلی‌اتیلنی پوشش‌دهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کم‌رطوبت
الهه جهدکاران، ابراهیم حسینی، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی
فوژان بدیعی، ناصر بوذری، فروغ شواخی، زهرا رفیعی درسنگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی
حسن نجفزاده، سعید مشکینی، مهسا یوسفی، حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله
محمدرضا پژوهی الموتی، بهناز بازرگانی گیلانی، فرزانه ایزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید بیوپلیمر زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بسته‌بندی فیله مرغ
فرزانه کرمعلی، مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
محمد منصور سمیع، آریو امامی فر، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر شاخص های حسی، میکروبی و شیمیایی ماهی سی باس آسیایی )(1790Bloch,) ( Lates calcarife نگهداری شده در یخچال
حکیمه فکراندیش، انیسه جمشیدی، ماندانا شمسی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML : تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ساختاری نشاسته‌های استخراج شده از حبوبات مختلف
محمدکاظم حیدریان، علیرضا حیدریان، سیدعلی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی تولید زیست‌توده میکروبی توسط لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 جدا شده از ترخینه در بستر لجن لبنی به‌وسیله روش سطح پاسخ (RSM)
علیرضا حیدریان، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، فرشته فلاح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده با مخمر نانوایی غیر فعال
محمد آزادی، معصومه مهربان سنگ آتش، حسین آزادی، احمد احتیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسل‌های استان مازندران در مقایسه با نمونه‌های تجاری
عادل حاجیان تیلکی، reza esmaeilzadeh kenari، رضا فرهمندفر، راضیه رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue