You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده
سالار کرمی، رضا فرهمندفر، جمشید فرمانی، زینب رفتنی امیری، علی متولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های سلولز استخراجی از پوست چوبی گردو با استفاده از پیش تیمار پلاسمای غیرحرارتی
انسیه سادات اناری، نفیسه سلطانی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تأثیر نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، ساختاری، حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم نانوکامپوزیت برپایه موسیلاژ دانه بارهنگ (Plantago major L.)
لیلا شیرازی، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن
آسیه حسن زاده، زینب رفتنی امیری، مهرناز امینی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده در امولسیون دوگانه با صمغ فارسی در طول ذخیره سازی و شرایط شبیه سازدستگاه گوارش
خزر پورعلی رشتی نژاد، محمد محسن زاده، محمد مالکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر
سید محمد حسین قدیری، محمد احمدی، سیداحمد شهیدی، پیمان آریایی، لیلا گلستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی هیدراتاسیون برنج (Oryza Sativa) توسط مدل‌های تجربی و انتشار
محسن دلوی اصفهان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلروفیل استخراج‌شده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهره‌گیری از روش‌های استخراج آنزیمی و فراصوت
امیر احمدی، سید احمد شهیدی، رضا صفری، علی معتمدزادگان، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش‌تیمار فراصوت در توان‌ها و دماهای مختلف بر فرآیند خشک‌شدن زغال‌اخته
معین اینانلودوقوز، فخرالدین صالحی، مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش عمر نگهداری جوانه گندم پروبیوتیک حاوی باسیلوس بادیوس به کمک صمغ زانتان به روش انکپسولاسیون از نوع خشک کن انجمادی
عسل کدخدایی، محمد گلی، محدثه رمضانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی
رسول کلهوری، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده، حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو
سمانه گل محمدی، مریم میزانی، امین سید یعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی ماست با روغن درون‌پوشانی‌شده و موسیلاژ دانه چیا: بهینه‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌وشیمیایی و رئولوژیکی
سیده زهرا محمدی فرد، سهیلا زرین قلمی، محسن زندی، مریم پاکپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره زالزالک بر روی همبرگر
سارا متینی، ولی درستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019
محمد خضری، سعید خانزادی، محمد هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue