You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
نفیسه کربلایی اسماعیلی، اکرم آریان فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد ‌آن در مدل غذایی
وحید پاسبان نوقابی، حامد صابریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی و ساخت سیستم فرآوری آب‌لیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن
عادل دزیانی، امان محمد ضیائی فر، سید مهدی جعفری، سارا اقاجان زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیم‌ها
روح الله اجتماعی، حسن احمدی گاولیقی، مریم جلیلی صفریان، مهدی طبرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
پروین شایسته کیا، علیرضا صادقی، مهدی کاشانی نژاد، مرتضی خمیری، مریم زارعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت
آیدا ذوالعلمین، سارا موحد، محمدحسین عزیزی، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی
لیلا علیزاده، نفیسه جهانبخشیان، محمدحسین عزیزی، رضوان موسوی ندوشن، مرتضی احسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده
لیلی فدایی، ماندانا طایفه، مصطفی صادقی، خدیجه عباسپور، آریا نقره علیپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو
سیده سارا سیادتی، ندا احمدی کمازانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی
فرشته حسینی، حامد صابریان، شادی بلوریان، مجید افشاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات
مرجان نوری، امیرحسین آگاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت
عاطفه احراری، شادی بلوریان، غلامعلی گلی موحد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی
مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد جداساز نیمه‌پیوسته دورانی در سیالات حوزه صنایع غذایی – مطالعه موردی جداسازی پالپ از سیال حاوی پکتین
شفیع رحمتی، علیرضا مهدویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت سوربیتول بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستی موسیلاژ دانه به
محبوبه کشیری، مریم داوطلب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) جهت مطالعه پارامترهای کمی و کیفی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
نفیسه ذوالفقاری، اسماعیل عطای صالحی، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن
مژگان علوی، معصومه مهربان سنگ آتش، بهاره صحرائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری
سیده زهرا سید محمدی فرد، سهیلا زرین قلمی، محسن زندی، مریم پاکپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فیلم کامپوزیتی زیست فعال نوین کنسانتره پروتئین های آب پنیر و موسیلاژ عناب تقویت شده با پُست بیوتیک های باسیلوس کوآگولانس IBRC-M 10807
هانیه نجفی، صابر امیری، امین خلیلی، لعیا رضازاد باری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بسته بندی فعال و افزایش ماندگاری روغن زیتون بکر با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل اصلاح شده با نانوذرات کلرید نقره و اسپیرولینا
عارف عرفانی، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب
هادی هاشمی گهرویی، محمدهادی اسکندری، سید محمد هاشم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه
ستار صفری شورباخورلو، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج) غلظت حلال و زمان استخراج) عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba)، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکس‌های کیست هیداتید در شرایط آزمایشگاهی
زینب صادقی دهکردی، میلاد قربانی پور، علیرضا سازمند، امیر دارایی گرمه خانی، محمد فلاح، عباسعلی ساری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره‌های دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مریم محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی توت‌فرنگی در اتمسفر اصلاح شده با استفاده از فیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیت
رضا طباطبائی کلور، حسن یوسف نیا پاشا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر ضد باکتریایی دی لیمونن نانوانکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین
عذرا صالحی، عاطفه رضایی، مسعود سامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر
آذین نصرالله زاده، وحید علیپور گسکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انتخاب و ارزیابی مدل‌های خشک‌کردن لایه‌نازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برش‌های سیر در خشک‌کن فروسرخ
اشرف گوهری اردبیلی، نوید گودینی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات
محبوبه داراپور، بهزاد ناصحی، حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
حبیب نویدی فر، بیوک آقا فرمانی، شایسته درخشان، بهروز کاظم زاده، امین کهوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue