ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 145 - ( 1402 )
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارههای اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ
ص. 22-1
10.22034/FSCT.20.145.1
عبدالواحد صفرزایی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
،
علیرضا خلیقی مهر
چکیده
(542 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(544 دریافت)
روغن دانه خار مریم (marianum Silybum) به عنوان منبع روغنی جدید خوراکی
ص. 34-23
10.22034/FSCT.20.145.23
سارا فرامرزی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
ابراهیم افخمی سرای
،
مهری داخته هارونی
چکیده
(502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(424 دریافت)
جزءبهجزءسازی دو مرحلهای چربی دنبه گوسفندی و شترمرغ به روش خشک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اجزای آن
ص. 54-35
10.22034/FSCT.20.145.35
مریم عبداللهی
،
Amir Goli
،
نفیسه سلطانی زاده
چکیده
(409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(381 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسولهای Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آبپنیر
ص. 73-55
10.22034/FSCT.20.145.55
سید سعید سخاوتی زاده
،
فرحناز احمدی زادگان
،
حمید رضا محمودیان فرد
،
محسن عابدی
چکیده
(405 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(380 دریافت)
تاثیر افزودن کربوکسیمتیلسلولز و مونتموریلونیت بر خواص فیزیکی-شیمیایی و حرارتی فیلم زیستتخریبپذیر موسیلاژ دانه ریحان
ص. 86-74
10.22034/FSCT.20.145.74
مرضیه قمی مرزدشتی
،
یونس زاهدی
چکیده
(396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(351 دریافت)
بررسی ویژگیهای حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای
ص. 98-87
10.22034/FSCT.20.145.87
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(398 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 110-99
10.22034/FSCT.20.145.99
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(412 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(357 دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاهدانه بر برخی از باکتریهای بیماریزا و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کلرامفنیکل
ص. 121-111
10.22034/FSCT.20.145.111
علی زمانپور بروجنی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
،
محمد نوشاد
،
محمد حجتی
چکیده
(429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(348 دریافت)
کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی
ص. 138-122
10.22034/FSCT.20.145.122
محمدرضا زارع بوانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
حسین جوینده
چکیده
(380 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(381 دریافت)
استفاده از پیشتیمار مایکروویو برای افزایش سرعت انتقال جرم در طول فرآیند خشککردن برشهای هویج
ص. 148-139
10.22034/FSCT.20.145.139
فخرالدین صالحی
،
کیمیا گوهرپور
،
هلیا رضوی کامران
چکیده
(442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(356 دریافت)
اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) در طی انبارمانی
ص. 169-149
10.22034/FSCT.20.145.149
مجید دوستی میرقائد
،
محمدرضا زارع بوانی
چکیده
(423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(310 دریافت)
انکپسولاسیون اسانس روغن دانه کتان و اکالیپتوس با استفاده از الکتروریسی
ص. 187-170
10.22034/FSCT.20.145.170
سارا دانشمند
،
محمد امین میری
،
فاطمه نورا
چکیده
(461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(399 دریافت)
کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصارههای هسته رقم خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین
ص. 207-188
10.22034/FSCT.20.145.188
عبدالواحد صفرزائی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
،
احمد مهرآوران
،
حامد فنایی
چکیده
(442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(385 دریافت)
تثبیت کووالانت بتا گالاکتوزیداز آسپرژیلوس اوریزه و پروتئاز باسیلوس لیکنی فورمیس بر آمینو- نانولوله های کربنی چند دیواره ای
ص. 225-208
10.22034/FSCT.20.145.208
آلان یاسین طاهر
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
یعقوب اصلان
چکیده
(418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(309 دریافت)
فیلم زیستتخریب پذیر برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
ص. 239-226
10.22034/FSCT.20.145.226
اکرم خاکپور
،
محمود رضازاد باری
،
سجاد پیرسا
،
فاطمه خاکپور
چکیده
(389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(394 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS