Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 14, Number 62 (2017-4)


بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

پیش‌بینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی
پیش‌بینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش
تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان
بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتی‌اکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)
ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتی‌اکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان
تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر
بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی
ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز
بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر
اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل
تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of microbial transglutaminase and protein-based fat replacers on the physical properties of low-fat ice cream
اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of emulsifying properties of charkhak (Launaea acanthodes) gum
ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determine the rheological properties dessert made with pistachios and dates
بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of microbial production of essential fatty acids by using of Mucor rouxii in oil wastes
بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of cooking pretreatment on frying process of eggplant and evaluation of kinetic of oil absorption and moisture changes of eggplant during deep fat frying and cooling period
اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونه‌های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of germination on chemical composition, nutritional properties and antioxidant activity of mung bean (vigna radiata) seed
اثر جوانه‌زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیه‌ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation and comparison of physicochemical properties, fatty acid, oxidative stability of coriander and dill seeds
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Assessing the survival of Lactobacillus casei in probioticchocolate during 6 months in ambientandrefrigerated temperatures
ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimizing of the production process of synbiotic dahi containing lactobacillus acidophilus, tragacanth and inulin using Surface Response Methodology
بهینه‌یابی فرآیند تولید داهی سین‌بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته
بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار
شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of osmosis-hot air drying of pear using Response Surface Methodology
بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Commercial Protease Enzyme on Proteolysis of Iranian UF-Feta Cheese
تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of enzymatic hydrolysis time, temperature and enzyme to substrate ratio on antioxidant properties of prawn bioactive peptides
اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of the effect of microwave on some physicochemical properties of sour orange juice
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

مدل‌سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و خشک‌کردن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق
مدل‌سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و خشک‌کردن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles