Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 10, Number 38 (2013-1)
Effect of drying temperature and final grain moisture content on milling waste of the multiple rice varieties
تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of microwave pretreatment on drying time of pomegranate arils and Simulation model coefficients
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of different levels of gum tragacanth on bread quality
بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluating the properties of edible pea protein-based films using response surface methodology
مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of fat content and fatty acid composition of Danish pastries with emphasis on trans fatty acid
بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Thompson orange disinfection with ortho phenyl phenol solution by thermal fogging machine and investigation its physicochemical properties during storage period
ضدعفونی پرتقال تامپسون با محلول اورتو فنیل فنول توسط دستگاه مه پاشی حرارتی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن طی دوره انباری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of active packaging in foods - A review
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Necessity of pasteurized milk freezing point revision in its Iranian standard ( ISIRI 93) to improve dairy product safety
لزوم بازنگری شاخص نقطه انجماد شیر پاستوریزه در استاندارد ملی 93 جهت ارتقاء ایمنی محصولات لبنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating adoption component of agricultural organic products from the viewpoints of consumers (A case study in Karaj County)
بررسی مولفههای پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرفکنندگان (مطالعه موردی شهر کرج)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Protein content, fat and fatty acids of kernel in some persian walnut (Juglans regia L.) cultivars affected by kind of pollen
بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهایچرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of extraction methods on functional properties of Chickpea protein isolated
تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of polyphenols green tea on microbial and chemical change rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during storage in ice
اثر پلی فنلهای چای سبز بر تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلایرنگینکمان(Oncorhynchus mykiss) به هنگام نگهدار ی در یخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles