Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 7, Number 24 (2010-4)


Applications of edible film in food
مروری بر کاربرد لفاف‌های خوراکی در مواد غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of processing and storage conditions on quality of evaporated milk
بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Genetically- modified food: opportunities & challenges
مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش ها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The ability of Saccharomyces Cerevisiae strain in Aflatoxin reduction in Pistachio nuts
بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

An investigation and comparision of the effects of organic acids and Sourdough on fermentation properties and Specific volume of barbari bread
بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of Bacterial Load and Biogenic Amines content in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during storge in ice
مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of pretreatment by ethyl oleate and packaging on qualitative characteristics of stored dried mulberry
بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Kinetic model simulation of thin-layer drying of orange fruit (var. Thompson) using artificial neural network
شبیه سازی مدل سینتیک خشک شدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Fatty acids composition of some selected walnut (Juglans regia L.) genotypes in Markazi province
ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو Juglans regia L.) ) در استان مرکزی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of gamma irradiation on total volatile base nitrogen (TVB-N) and sensory attributes of Indian white shrimp (Penaeus indicus)
تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination of mineral contents of Na, K, Ca, Mg, Fe, Zn, and Cu in liver and kidney of slaughtered Iranian water buffalos in Urmia industrial slaughterhouse
تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of the physicochemical properties of three potato varieties of Golestan province and their effects on quality attribute of French fries.
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles