دوره 7، شماره 24 - ( 1389 )                   جلد 7 شماره 24 صفحات 110-102 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effect of processing and storage conditions on quality of evaporated milk. FSCT 2010; 7 (24) :102-110
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5040-fa.html
بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1389; 7 (24) :102-110

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5040-fa.html


چکیده:   (7953 مشاهده)
  چکیده   در این پژوهش تولید شیرهای تبخیرشده از شیر تازه و شیر بدون چربی مورد مطالعه قرار گرفت. روش تولید شیرهای تبخیرشده بر اساس تبخیر در تبخیر کننده تک مرحله ای می باشد. پس از تولید ، فرآورده ها به مدت 3 ماه در انبار با دماهای 4 ، 25 و 37 درجه سانتی گراد نگه داری شدند و به منظور مطالعه خصوصیات کیفی ، آزمایش های ارگانولپتیک انجام شد. نتایج آزمایش در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی و اسپلت پلات مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. با افزایش درجه حرارت از 4 درجه سانتی گراد به بالا و زمان نگه داری، تغییر رنگ در شیر تبخیر شده مشاهده گردید. با افزایش درجه حرارت، تغییر در ویسکوزیته شیرهای تبخیرشده به وجود می آید. نگه داری محصولات در دماهای بالاتر از 37 درجه سانتی گراد باعث بروز پدیده ژله ای شدن شد. یکنواخت کردن طی دو مرحله در شیر تبخیر شده موجب جلوگیری از ژله ای شدن می شود.
متن کامل [PDF 297 kb]   (4230 دریافت)    

دریافت: 1388/1/10 | پذیرش: 1388/4/10 | انتشار: 1391/4/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.