Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 11, Number 45 (2014-3)
Comparison of total phenols and antioxidant properties of walnut (Juglans regia L.) green husk of three regions of northern Iran (Shahrood, Bandar Gaz and Hzargarib)
مقایسه فنل کل و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی سه منطقه از شمال ایران (شاهرود، بندر گز و هزار جریب)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Analysis of three shrimps species and two fresh and canned tuna fishes for determination of nutritive values Aberoumand, A.
آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها علی آبرومند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Qualitative properties evaluation of the produced chitosan From shrimp shell and commercial chitosan of crab shell Moosavi-Nasab, M. 1 , Moosavi-Nasab, S, A. 2, Mesbahi, G. 3, Jamalian, J. 4
ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ مرضیه موسوی نسب1، سحرالسادات موسوی نسب2، غلامرضا مصباحی3، جلال جمالیان4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of protein concentration and pH changes on some functional properties of gliadin Abedi, E . 1, Majzoobi, M. 2 , Farahnaki, A.2
تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگیهای عملکردی گلیادین الهه عابدی1، مهسا مجذوبی 2 ، عسکر فرحناکی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of mulberry drying kinetics and moisture Diffusivity under microwave oven Khafajeh H.1, Banakar A. 2 , Zarein M.3, Khoshtaghaza M. H.4
بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار2، محمد زارعین3 ، محمدهادی خوش تقاضا4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of modified corn starch on reological properties of dough and quality 0f barbary bread Shamshirsaz, M.1 , Mirzaie,H.A2 Azizi,M.H3 Alami.M2
تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری مریم شمشیرساز1، حبیب الله میرزایی2، محمد حسین عزیزی3، مهران اعلمی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of operating parameters on performance of nanofiltration of sugar beet press water M. Shahidi Noghabi 1,2 , S. M. A. Razavi 3, S. M. Mousavi 4, M. Elahi 5
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند مصطفی شهیدی نوقابی1، 2 ، سید محمد علی رضوی3، سید محمود موسوی4، محمد الهی5
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Improving storage of sugar beet to reduction of microbial flou in silo Behzad, Kh. 1, Mazaheri Tehrani, M. 1 , Mortazavi, S. A. 1, , Shahidi Noghabi, M.2 Behzad, R. 3
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of sensory characteristics, rheological and color changes in the part baked frozen Barbari bread containing guar gum and Lipase Hejrani, T. 1, Sheikholeslami, Z. 2, Mortazavi, A. 3, Ghiyafe Davoodi, M. 2
بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد تکتم هجرانی1 ، زهرا شیخ الاسلامی2، علی مرتضوی3 ، مهدی قیافه داوودی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of metabolism of Mortierella alpina in optimal condition for oil and arachidonic acid production using response surface methodology (RSM) Samad loui, H. R. 1, Hamidi, Z. 2, Alavi, S. M. 3, Sahari, S. A. 4, Abbasi, S. 2
بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ حمید رضا صمدلویی1، زهره حمیدی2 ، سید مهدی علوی3، محمد علی سحری4، سلیمان عباسی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Characteristics of the chemical, sensory and microbial of flours in Khuzestan Nasehi, B. 1 , Tahanejad, M. 2
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Apple dried layer quality and freshness sorting using machine vision technology after artificial aging Karimi, S.1, Nikian, A2
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی سمیرا کریمی ، اشکان نیکیان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of fat content on rheological and physical properties of vanilla ice cream Mostafavi, F.1* , Mazaheri Tehrani, M.2, Mohebbi, M.3
بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی فاطمه سادات مصطفوی1، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of energy consumption and drying kinetics of thyme leaves in microwave dryer Khafajeh, H. 1, Banakar, A. 1 , Minaei, S. 1, Taghizadeh, A. 2, Motavali, A. 1, Rezaei Aderyani, M. 3
بررسی انرژی مصرفی و سینیتیک خشک کردن گیاه دارویی آویشن در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار 1 ، سعید مینایی1، احمد تقی زاده2، علی متولی 1، مسعود رضایی آدریانی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Impregnation of porcelain pots with silver nanoparticles by an innovative pervaporation technic and study of the effects on food stock pathogens (Escherichia coli, Staphylococcus aureus) Tavakolian, S.1, Manteghian, M.2, Asadi,Gh.3, Najarpiraie, Sh.4, Shabani, Sh. 5
نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ-تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس ) سیده سمانه توکلیان ، مهرداد منطقیان ، غلامحسن اسدی ، شهین نجار پیرایه، ، شاهرخ شعبانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of frying on some qualitative characteristics of grape seed oil Rahnemoon, P. 1, Azadmard-Damirchi, S. 2 , Peygambardust, S. A. 2, Hesari, J. 2, Nemati, M. 3, Zenouzi, A. 4
ارزیابی تاثیر سرخکردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور پریا رهنمون1، صدیف آزاد مرد دمیرچی2، سیدهادی پیغمبردوست2، جوادحصاری2، محبوب نعمتی3، علی زنوزی4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of edible and nano biocompatibility coating on quality property of golden delicious apple during different storage conditions Movahednejad, M. H. 1, Khoshtaghaza, M. H. 2 , Zohouriyan Mehr, M. J. 3, Minaee, S. 2,
تأثیر پوششهای خوراکی و نانو زیست سازگار بر خواص کیفی سیب گلدن دلیشز در طی شرایط مختلف انبارداری محمد هادی موحدنژاد1، محمد هادی خوش تقاضا2 ، محمد جلال الدین ظهوریان مهر3 ، سعید مینایی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Modeling of thin-layer drying kinetics of barberry Fruit (Berberis Vulgaris) using artificial neural network Gorjian, Sh. 1, Tavakoli Hashtjin, T. 2, Khosh Taghaza, M. H. 3
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی شیوا گرجیان 1، تیمور توکلی هشجین 2، محمد هادی خوش تقاضا 3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles