Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 11, Number 44 (2014-2)
Drying of apple slice by halogen dryer Karimi, S. 1, Khoshtaghaza, M. H. 2
خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی1، محمدهادی خوش تقاضا2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of phytase production by Aspergillus ficuum in submerged fermentationusingResponse surface methodology Badamchi, M.1, Hamidi-Esfahani, Z.2 , Abbasi, S.3
بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی1، زهره حمیدی اصفهانی2، سلیمان عباسی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of vanilla ice cream formula containing milk protein concentrate with response surface methodology Mostafavi, F.1* , MazaheriTehrani, M.2, Mohebbi, M.3
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی1*، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparision of the effect of ultrasound and soy flour on the properties of pan bread Shahsavan Tabrizi, A. 1, Sheikholeslami, Z. 2 , Ataye Salehi, A. 3
مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی 1، زهرا شیخ الاسلامی 2 ، اسماعیل عطای صالحی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of effective Parameters on Electroflocculation in microalgae harvesting from broth for food product purposes Zenouzi, A. 1, Hejazi, M. A. 2, Ghobadian, B. 3
بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی1، محمد امین حجازی2، برات قبادیان3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of different factors on probiotics viability during probiotic potato chips storage
بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور1، سید هادی رضوی2، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of textural properties of fish protein isolate and surimi gels produced from carpio Moosavi-Nasab, M. 1,2 , Azadian, M.3, Farahnaky, A. 2, Abedi, E. 3
بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب1،2، محسن آزادیان3، عسگر فرحناکی2، الهه عابدی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Properties of sodium montmorillonite-starch based bionanocomposites: Surface topography, moisture absorption, contact angle, color properties Ghanbarzadeh, B. 1 , Noshirvani, N. 2
ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده1 ، نوشین نوشیروانی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Sodium Caseinate edible coating on quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during storage in refrigerator temperature Zargar, M. 1, Yeganeh, S. 2 , Razavi, S. H. 3, Ojagh, S. M. 4
تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر1، سکینه یگانه2 ، سید هادی رضوی3، سید مهدی اجاق4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of the microbial contamination rate of traditional ice cream products in Tehran, March 2008- March 2011 Haeri Behbahani, S. B. 1, Shahbakhti, E. 2, Moradi, V. 3, Haghani Haghighi, H. 4, Shariat, S. S. 5, Salamzadeh, J. 6
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تهران در سه سال 1387 تا 1389 سیده بهناز حائری بهبهانی1، الهه شاهبختی2، وحیده مرادی3، حمید حقانی حقیقی4، سید سعید شریعت5، جمشید سلامزاده6
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of protein on viscosity properties of Iranian rice varieties Habibi, F. 1 , Foroughi, M. 2
بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Some of mechanical properties of black-eyed pea (Vigna sinensis L) Rasekh, M.
برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Escherichia coli and Saccharomyces cerevisiae inactivation in sonicated pomegranate juice Alighourchi, H. R. 1, Barzegar, M. 2 , Sahari, M. A. 3, Abbasi, S. 2
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علیقورچی1، محسن برزگر2، محمدعلی سحری3، سلیمان عباسی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of apricot (Prunus armeniaca L.) antioxidant changes during storage at cold room Koushesh Saba, M. 1, Arzani, K. 2 , Barzegar, M. 3
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا 1، کاظم ارزانی2، محسن برزگر3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of physical, mechanical and aerodynamic properties of four varieties olive produced in Iran Zare, F. 1, Najafi, G. H. 2 , Tavakoli Hashjin, T. 3, Kermani, A. M.4
تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع1، غلامحسن نجفی2 ، تیمور توکلی هشجین3 ، علی ماشاء اله کرمانی4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles