Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 11, Number 44 (2014-2)


Drying of apple slice by halogen dryer Karimi, S. 1, Khoshtaghaza, M. H. 2
خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی1، محمدهادی خوش تقاضا2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of phytase production by Aspergillus ficuum in submerged fermentationusingResponse surface methodology Badamchi, M.1, Hamidi-Esfahani, Z.2 , Abbasi, S.3
بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی1، زهره حمیدی اصفهانی2، سلیمان عباسی3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of vanilla ice cream formula containing milk protein concentrate with response surface methodology Mostafavi, F.1* , MazaheriTehrani, M.2, Mohebbi, M.3
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی1*، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparision of the effect of ultrasound and soy flour on the properties of pan bread Shahsavan Tabrizi, A. 1, Sheikholeslami, Z. 2 , Ataye Salehi, A. 3
مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی 1، زهرا شیخ الاسلامی 2 ، اسماعیل عطای صالحی3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of effective Parameters on Electroflocculation in microalgae harvesting from broth for food product purposes Zenouzi, A. 1, Hejazi, M. A. 2, Ghobadian, B. 3
بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی1، محمد امین حجازی2، برات قبادیان3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of different factors on probiotics viability during probiotic potato chips storage
بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور1، سید هادی رضوی2، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of textural properties of fish protein isolate and surimi gels produced from carpio Moosavi-Nasab, M. 1,2 , Azadian, M.3, Farahnaky, A. 2, Abedi, E. 3
بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب1،2، محسن آزادیان3، عسگر فرحناکی2، الهه عابدی3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Properties of sodium montmorillonite-starch based bionanocomposites: Surface topography, moisture absorption, contact angle, color properties Ghanbarzadeh, B. 1 , Noshirvani, N. 2
ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده1 ، نوشین نوشیروانی2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Sodium Caseinate edible coating on quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during storage in refrigerator temperature Zargar, M. 1, Yeganeh, S. 2 , Razavi, S. H. 3, Ojagh, S. M. 4
تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر1، سکینه یگانه2 ، سید هادی رضوی3، سید مهدی اجاق4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of the microbial contamination rate of traditional ice cream products in Tehran, March 2008- March 2011 Haeri Behbahani, S. B. 1, Shahbakhti, E. 2, Moradi, V. 3, Haghani Haghighi, H. 4, Shariat, S. S. 5, Salamzadeh, J. 6
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تهران در سه سال 1387 تا 1389 سیده بهناز حائری بهبهانی1، الهه شاه‌بختی2، وحیده مرادی3، حمید حقانی حقیقی4، سید سعید شریعت5، جمشید سلام‌زاده6
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of protein on viscosity properties of Iranian rice varieties Habibi, F. 1 , Foroughi, M. 2
بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Some of mechanical properties of black-eyed pea (Vigna sinensis L) Rasekh, M. 
برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ 
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Escherichia coli and Saccharomyces cerevisiae inactivation in sonicated pomegranate juice Alighourchi, H. R. 1, Barzegar, M. 2 , Sahari, M. A. 3, Abbasi, S. 2
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علی‌قورچی1، محسن برزگر2، محمدعلی سحری3، سلیمان عباسی2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of apricot (Prunus armeniaca L.) antioxidant changes during storage at cold room Koushesh Saba, M. 1, Arzani, K. 2 , Barzegar, M. 3
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا 1، کاظم ارزانی2، محسن برزگر3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination of physical, mechanical and aerodynamic properties of four varieties olive produced in Iran Zare, F. 1, Najafi, G. H. 2 , Tavakoli Hashjin, T. 3, Kermani, A. M.4
تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع1، غلامحسن نجفی2 ، تیمور توکلی هشجین3 ، علی ماشاء اله کرمانی4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles