Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 1, Number 2 (2004-10)


Biological purification of wast water containing carbohydrate by using microorganisms
تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study and determination the effect of harvesting time and temperature on shelf life of one local mango variety of Minab
بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و درجه حرارت بر روی قابلیت نگهداری یک رقم انبه محلی میناب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the effect of freeze drying on saffron quality characteristics
بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Possibility of cellolaz production by using norospora inter-media mold in solid state fermentation method
امکان تولید سلولاز با استفاده از قارچ نوروسپورا اینترمدیا به روش تخمیر حالت جامد
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the histamine and volatile amine quantity change of frizzed Sarom fish in comparison to total count and determination of estimate model
مطالعه تغییرات میزان هیستامین و آمینهای فرار ماهی سارم منجمد در مقایسه با شمارش کلی میکروبی و ارائه مدل پیشگو
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the possibility of production of potato chips by spry dryer technique
امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Protein quantity and technological value of main wheat varieties of Iran
مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the physio-chemical composition of different pomegranate cultivated at Yazd
بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد
| [Abstract-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles