چکیده: (4631 مشاهده)
کربن از منابع غذایی رشد میکروارگانیسمها بوده و وجود آن با سایر مواد آلاینده در پساب برخی از کارخانه های مواد غذایی و راهیابی آن به منابع آب زیرزمینی سبب مشکلات زیست محیطی متعدد می شود. یکی از آلوده کننده های محیط زیست پساپ کارخانه نوشابه سازی بوده و در بعضی مواقع ژله شدن آن که در اثر مقدار زیاد بار آلی افزوده شده به پساب مورد تصفیه می باشد. در این تحقیق میکروارگانیسمهایی از سطوح مختلف کارخانه، همچنین از لجن فعال آن جدا شد. از میان این میکروارگانیسمها مخمرها به علت فعالیت در محیطی با غلظت زیاد قند و pH قلیایی انتخاب شدند. از میان 12 مخمر، مخمر شماره (Pichia Satoi) 11 بیشترین کاهشTOC را نسبت به سایر مخمرها از خود نشان داد (87.5 درصد کاهش). شرایط بهینه از نظر pH، دما و دور همزن برای این مخمر به ترتیب 9،200 rpm 30°C بود
نوع مقاله:
علمی پژوهشی |
موضوع مقاله:
دانشکده علوم انسانی دریافت: 1383/5/29 | پذیرش: 1383/6/29 | انتشار: 1383/7/29