دوره 1، شماره 2 - ( 1383 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 70-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Biological purification of wast water containing carbohydrate by using microorganisms. FSCT 2004; 1 (2) :65-70
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-12317-fa.html
تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1383; 1 (2) :65-70

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-12317-fa.html


چکیده:   (4631 مشاهده)
کربن از منابع غذایی رشد میکروارگانیسمها بوده و وجود آن با سایر مواد آلاینده در پساب برخی از کارخانه های مواد غذایی و راهیابی آن به منابع آب زیرزمینی سبب مشکلات زیست محیطی متعدد می شود. یکی از آلوده کننده های محیط زیست پساپ کارخانه نوشابه سازی بوده و در بعضی مواقع ژله شدن آن که در اثر مقدار زیاد بار آلی افزوده شده به پساب مورد تصفیه می باشد. در این تحقیق میکروارگانیسمهایی از سطوح مختلف کارخانه، همچنین از لجن فعال آن جدا شد. از میان این میکروارگانیسمها مخمرها به علت فعالیت در محیطی با غلظت زیاد قند و pH قلیایی انتخاب شدند. از میان 12 مخمر، مخمر شماره (Pichia Satoi) 11 بیشترین کاهشTOC را نسبت به سایر مخمرها از خود نشان داد (87.5 درصد کاهش). شرایط بهینه از نظر pH، دما و دور همزن برای این مخمر به ترتیب 9،200 rpm 30°C بود
متن کامل [PDF 157 kb]   (3378 دریافت)    
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: دانشکده علوم انسانی
دریافت: 1383/5/29 | پذیرش: 1383/6/29 | انتشار: 1383/7/29

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.