You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی ایمان فرح بخش، افشین فرح بخش، سینا زره پوش
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و مدلسازی سنیتیک رطوبتزنی نخود فرنگی علی آلحسینی، علی رافع، علی فائزیان، الهام آلحسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80 بی بی مرضیه رضوی زاده، فائزه خانمحمدی، سید ناصر عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خاصیت زیستتخریبپذیری چندسازه طبیعی بر مبنای پلیاتیلن/سلولز بهجت تاج الدین
چکیده -
متن کامل (PDF)
کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد علیرضا مهرگان نیکو، رسول کدخدایی، بهروز قرآنی، حسام الرزاق، نیک تاکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو بهروز قرآنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین مهنوش میرعلایی مطلق، اکرم آریان فر، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج الناز واحدی، علی رافع، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی الزامات برچسبگذاری در فرآوردههای لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران زهره دلشادیان، محمد رضا کوشکی، رضا محمدی، امیر محمد مرتضویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگیهای بافت ماست حسین جوینده، رضوانه محمودی، وحید سمواتی، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا ایمان خبر، لیلا گلستان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری هما بهمدی، فروغ شواخی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم) مژگان نجف زاده، مرضیه بلندی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی الناز مرد علی زکریا، محمد حسین عزیزی، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ آناهیتا طریقی، مزدک علیمی، حسین یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری آزاده قربانی حسن سرایی، فخری شهیدی، حمیدبهادر قدوسی، علی معتمدزادگان، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب فروغ شواخی، هما بهمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت وحید بااقبالی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال اشکان رضایی، علیرضا موسیخانی گنجه، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ کریم راکی سلیمی، مریم هاشمی، محمد صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی نسیم خورشیدیان، مجتبی یوسفی اصلی، سیده معصومه عرب، حسین حبیبی، محمدرضا 2 کوشکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن فاطمه رستمی ابوالوردی، مهرداد نیاکوثری، سید محمد مهدی دادفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue