You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی
ایمان فرح بخش، افشین فرح بخش، سینا زره پوش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و مدل‌سازی سنیتیک رطوبت‌زنی نخود فرنگی
علی آل‌حسینی، علی رافع، علی فائزیان، الهام آل‌حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
بی بی مرضیه رضوی زاده، فائزه خانمحمدی، سید ناصر عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خاصیت زیست‌تخریب‌پذیری چندسازه‌ طبیعی بر مبنای پلی‌اتیلن/سلولز
بهجت تاج الدین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
علیرضا مهرگان نیکو، رسول کدخدایی، بهروز قرآنی، حسام الرزاق، نیک تاکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو
بهروز قرآنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین
مهنوش میرعلایی مطلق، اکرم آریان فر، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های بافتی مخلوط پروتئین‌ آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
الناز واحدی، علی رافع، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی الزامات برچسب‌گذاری در فرآورده‌های لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران
زهره دلشادیان، محمد رضا کوشکی، رضا محمدی، امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی‌های بافت ماست
حسین جوینده، رضوانه محمودی، وحید سمواتی، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ایمان خبر، لیلا گلستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری
هما بهمدی، فروغ شواخی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
مژگان نجف زاده، مرضیه بلندی، الناز میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی
الناز مرد علی زکریا، محمد حسین عزیزی، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ
آناهیتا طریقی، مزدک علیمی، حسین یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری
آزاده قربانی حسن سرایی، فخری شهیدی، حمیدبهادر قدوسی، علی معتمدزادگان، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب
فروغ شواخی، هما بهمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت
وحید بااقبالی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی‌ – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال
اشکان رضایی، علیرضا موسی‌خانی گنجه، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‏سازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ
کریم راکی سلیمی، مریم هاشمی، محمد صفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی
نسیم خورشیدیان، مجتبی یوسفی اصلی، سیده معصومه عرب، حسین حبیبی، محمدرضا 2 کوشکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
فاطمه رستمی ابوالوردی، مهرداد نیاکوثری، سید محمد مهدی دادفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue