ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 56 - ( 1395 )
امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک
ص. 9-1
الهام جوانمردی
،
محسن لبافی
،
فرامرز خدائیان
،
الناز صالحی
چکیده
(9174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5615 دریافت)
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کمچرب
ص. 22-11
زینب رفتنی امیری
،
رضا صفری
،
تهمینه بخشنده
،
فهیمه احمدی واوسری
چکیده
(8539 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3106 دریافت)
تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما
ص. 33-23
مهتاب علی پور عمروآبادی
،
محمد حجت الاسلامی
،
جواد کرامت
،
فاطمه نجاتی
چکیده
(9400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8631 دریافت)
بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM3286 Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر
ص. 44-35
وجیهه زارع باقی آباد
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی وریدی
چکیده
(8380 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9056 دریافت)
تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک
ص. 55-45
علی عادلخانی
،
بابک بهشتی
،
سعید مینایی
،
حسین جوادی کیا
چکیده
(8268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7551 دریافت)
بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو
ص. 68-57
هانیه بیات
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(7710 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5487 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلمهای بر پایه پلیساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس
ص. 79-69
داود سالارباشی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(6440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2959 دریافت)
استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی
ص. 90-81
محمود محمدی
،
وحید محمدپور کاریزکی
چکیده
(6108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2958 دریافت)
بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا3 در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR31
ص. 100-91
ندا آموزیان
،
شهریار شاکری
،
مجتبی مرتضوی
چکیده
(5142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2755 دریافت)
مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانههای انار در خشککن فروسرخ
ص. 112-101
محمد هادی خوش تقاضا
،
علی متولی
،
سعید مینایی
،
احمد عباس زاده
چکیده
(4739 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2807 دریافت)
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلهای شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
ص. 123-113
نفیسه دعوتی
،
فریده طباطبائی یزدی
،
سعید زیبائی
،
فخری شهیدی
،
محمدرضا عدالتیان
چکیده
(5434 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3046 دریافت)
بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت مؤثر خرما رقم مضافتی در خشککن خورشیدی کابینتی
ص. 141-125
محمد حسین انصاری فر
،
محمد حسین آق خانی
،
محمود رضا گلزاریان
،
محمد طبسی زاده
چکیده
(4850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3588 دریافت)
تشخیص ترک در پوسته تخممرغ با استفاده از PCA و SVM
ص. 153-143
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(4677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2956 دریافت)
اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش
ص. 164-155
مینا بارانی
،
محمد علی نجفی
،
عطا صالحی
چکیده
(5550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5693 دریافت)
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران
ص. 171-165
سمیرا لرستانی
،
امین جایدری
،
شهرام ملکی
،
پیمان خادمی
چکیده
(5070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2783 دریافت)
بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای ˚C 4 و˚ C25
ص. 180-173
عزیز همایونی راد
،
هلاله حجت انصاری
چکیده
(4725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4540 دریافت)
اثر روشهای تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگیهای آنتیاکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز
ص. 192-181
عاطفه امیری ریگی
،
قاسم یوسفی
،
شیما یوسفی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(4777 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6184 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS