You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML شناسایی و بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه صمغ فارسی و ژلاتین
محمد صادق عرب، حنان لشکری، مهرداد نیاکوثری، محمدهادی اسکندری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A3 و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنی‌ها
حانیه عامری، محمدحسین عزیزی، آزاده سلیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید شربت گلوکزی از طریق هیدرولیز آنزیمی مخلوط های آرد ذرت سخت و نرم و ارزیابی ویژگی های آن به عنوان شربت مقرون به صرفه اقتصادی
فرشته فطوره چی، فلورا فرخی، اورنگ عیوض زاده، علی بهادری، امین سید یعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)
آتنا پاسبان، محبت محبی، هاشم پورآذرنگ، مهدی وریدی، آرزو عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ
آزیتا نعمتی، علی معتمدزادگان، جعفر محمد زاده میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی
حیدر الکعبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue