You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونهکوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز عبدالرضا آقاجانی
*، حمیدرضا مهدوی عادلی، محمد علی داوودی، معصومه امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر عزت اله عسکری اصلی ارده
*، محمد رضا لاریجانی، ریحانه لونی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم فرشته حسینیان، صابر امیری، محمود رضازاد باری
*، لعیا رضازاد باری، صونا دودانگه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال مطهره پیرنیا، فریده طباطبایی یزدی
*، سید علی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231 پریچهر حناچی
*، مرجان حسین پور، سیده زهرا بطحایی، روشنک زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیشتیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت بهرام فتحی آچاچلویی
*، مهدی جلالی جیوان، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه نسرین فرجی
*، محمد علیزاده، هادی الماسی، سجاد پیرسا، سهیلا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوششدهی نبات فراسودمند نسیم ادیب پور، مرضیه حسینی نژاد
*، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک محمد نوشاد
*، بهروز علیزاده بهبهانی، سمیرا دهقانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات محمد حجتی
*، مرضیه امیدی میرزایی، زهرا کیارسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز نگین ذیبح اللهی، آیناز علیزاده
*، هادی الماسی، شهرام حنیفیان، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی) مائده کلبادی نژاد، لیلا نجفیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه اعظم کرانی
*، کامبیز حسن زاده، سیده عاطفه حسینی، ناصر مفاخری، شوگار گفتاری، سوسن اشرفی، عابد رستمی، کژال نادری، محمدرزگار ذره بین، بیژن نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری مصطفی شهیدی نوقابی
*، راضیه نیازمند، مژده صراف، مهناز شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای خرمالو خشک شده با استفاده از خشککن فروسرخ و مدلسازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی میترا فدایی، سید حسین حسینی قابوس
*، بابک بهشتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue