You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونهکوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز عبدالرضا آقاجانی، حمیدرضا مهدوی عادلی، محمد علی داوودی، معصومه امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر عزت اله عسکری اصلی ارده، محمد رضا لاریجانی، ریحانه لونی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم فرشته حسینیان، صابر امیری، محمود رضازاد باری، لعیا رضازاد باری، صونا دودانگه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال مطهره پیرنیا، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231 پریچهر حناچی، مرجان حسین پور، سیده زهرا بطحایی، روشنک زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیشتیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت بهرام فتحی آچاچلویی، مهدی جلالی جیوان، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه نسرین فرجی، محمد علیزاده، هادی الماسی، سجاد پیرسا، سهیلا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوششدهی نبات فراسودمند نسیم ادیب پور، مرضیه حسینی نژاد، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، سمیرا دهقانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات محمد حجتی، مرضیه امیدی میرزایی، زهرا کیارسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز نگین ذیبح اللهی، آیناز علیزاده، هادی الماسی، شهرام حنیفیان، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی) مائده کلبادی نژاد، لیلا نجفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه اعظم کرانی، کامبیز حسن زاده، سیده عاطفه حسینی، ناصر مفاخری، شوگار گفتاری، سوسن اشرفی، عابد رستمی، کژال نادری، محمدرزگار ذره بین، بیژن نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری مصطفی شهیدی نوقابی، راضیه نیازمند، مژده صراف، مهناز شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای خرمالو خشک شده با استفاده از خشککن فروسرخ و مدلسازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی میترا فدایی، سید حسین حسینی قابوس، بابک بهشتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue