You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونه‌کوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز
عبدالرضا آقاجانی *، حمیدرضا مهدوی عادلی، محمد علی داوودی، معصومه امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
عزت اله عسکری اصلی ارده *، محمد رضا لاریجانی، ریحانه لونی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم
فرشته حسینیان، صابر امیری، محمود رضازاد باری *، لعیا رضازاد باری، صونا دودانگه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال
مطهره پیرنیا، فریده طباطبایی یزدی *، سید علی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231
پریچهر حناچی *، مرجان حسین پور، سیده زهرا بطحایی، روشنک زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیش‌تیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت
بهرام فتحی آچاچلویی *، مهدی جلالی جیوان، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه
نسرین فرجی *، محمد علیزاده، هادی الماسی، سجاد پیرسا، سهیلا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوشش‌دهی نبات فراسودمند
نسیم ادیب پور، مرضیه حسینی نژاد *، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک
محمد نوشاد *، بهروز علیزاده بهبهانی، سمیرا دهقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات
محمد حجتی *، مرضیه امیدی میرزایی، زهرا کیارسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز
نگین ذیبح اللهی، آیناز علیزاده *، هادی الماسی، شهرام حنیفیان، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)
مائده کلبادی نژاد، لیلا نجفیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تغییرات قدرت‌یونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه
اعظم کرانی *، کامبیز حسن زاده، سیده عاطفه حسینی، ناصر مفاخری، شوگار گفتاری، سوسن اشرفی، عابد رستمی، کژال نادری، محمدرزگار ذره بین، بیژن نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری
مصطفی شهیدی نوقابی *، راضیه نیازمند، مژده صراف، مهناز شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های خرمالو خشک شده با استفاده از خشک‌کن فروسرخ و مدل‌سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
میترا فدایی، سید حسین حسینی قابوس *، بابک بهشتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue