You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونه‌کوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز
عبدالرضا آقاجانی، حمیدرضا مهدوی عادلی، محمد علی داوودی، معصومه امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
عزت اله عسکری اصلی ارده، محمد رضا لاریجانی، ریحانه لونی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم
فرشته حسینیان، صابر امیری، محمود رضازاد باری، لعیا رضازاد باری، صونا دودانگه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال
مطهره پیرنیا، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231
پریچهر حناچی، مرجان حسین پور، سیده زهرا بطحایی، روشنک زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیش‌تیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت
بهرام فتحی آچاچلویی، مهدی جلالی جیوان، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه
نسرین فرجی، محمد علیزاده، هادی الماسی، سجاد پیرسا، سهیلا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوشش‌دهی نبات فراسودمند
نسیم ادیب پور، مرضیه حسینی نژاد، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، سمیرا دهقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات
محمد حجتی، مرضیه امیدی میرزایی، زهرا کیارسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز
نگین ذیبح اللهی، آیناز علیزاده، هادی الماسی، شهرام حنیفیان، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)
مائده کلبادی نژاد، لیلا نجفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تغییرات قدرت‌یونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه
اعظم کرانی، کامبیز حسن زاده، سیده عاطفه حسینی، ناصر مفاخری، شوگار گفتاری، سوسن اشرفی، عابد رستمی، کژال نادری، محمدرزگار ذره بین، بیژن نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری
مصطفی شهیدی نوقابی، راضیه نیازمند، مژده صراف، مهناز شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های خرمالو خشک شده با استفاده از خشک‌کن فروسرخ و مدل‌سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
میترا فدایی، سید حسین حسینی قابوس، بابک بهشتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue