korani A, Hassanzadeh K, Hosseini S A, Mafakheri N, Goftari S, Ashrafi S, et al . Study of the effects of ionic strength, pH and temperature of washing solution on nitrate percentage in fresh vegetables. FSCT 2020; 17 (100) :165-175
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-33960-fa.html
کرانی اعظم، حسن زاده کامبیز، حسینی سیده عاطفه، مفاخری ناصر، گفتاری شوگار، اشرفی سوسن، و همکاران. و همکاران.. بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1399; 17 (100) :165-175
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-33960-fa.html
1- آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران ، azam.korani@gmail.com
2- مرکز تحقیقات علوم سلولی و مولکولی، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران
3- آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران
4- مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران
چکیده: (2804 مشاهده)
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
کنترل کیفیت مواد غذایی دریافت: 1398/3/27 | پذیرش: 1399/1/16 | انتشار: 1399/3/10