You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره‌موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین 88 “ در طی نگهداری
آنیتا رامی، حسین شیخ لوئی، علیرضا یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی
مرضیه پاک ترمنی، علی احسانی، پیمان قجر بیگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل
عاطفه سلیمانی فارسانی، آی ناز خدانظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب
محسن مختاریان، مهران محمودی، مستانه ملکی، عباس مهجوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides
زهرا مومن زاده، آی ناز خدانظری، کمال غانمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونه‌های غذایی
الهه منصوری، محبوبه سرابی جماب، بهروز قرآنی، سید احمد مهاجری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم
فریبا نقی‏ پور، بهاره صحرائیان، محمد باقر حبیبی نجفی، مهدی کریمی، محمد حسین حداد خداپرست، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ
فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیائی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو
فاطمه ریاضی، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون
محمد هادی خوش تقاضا، ابراهیم تقی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین
الهام نورمحمدی، علیرضا صادقی ماهونک، معصومه صادقی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آن‌ها با رقم زراعی
سارا زارع، محمدعلی نجفی، براتعلی فاخری، علی‌اشرف جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی
پریسا صائمی، مانیا صالحی فر، محمد حسین عزیزی، رضا افشین پژوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب
فریبا نقی‏ پور، فریده طباطبایی یزدی، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، محبّت محبّی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه
علی زارعی، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده
سید مهدی اجاق، کاوه رحمانی فرح، سجاد ایزدی، بهاره شعبانپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر
کامیار ملکی اسکی، حبیب الله میرزایی، ابوالفضل فدوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue