You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهینه‌سازی خشک کردن ترکیبی (اسمزی – هوای داغ) ورقه‌های آلوئه‌ورا با روش سطح پاسخ
آی ناز قورچایی، راحیل رضایی، معصومه مقیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگی‌های نشاسته‌های غلات
محمدکاظم حیدریان، علیرضا حیدریان، سیدعلی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری
مینا صنعتی آگاه، صدیف آزادمرد دمیرچی، صمد بدبدک، بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون تولید اولئوژل برپایه روغن کنجد و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی سس مایونز
شقایق صفی پور، مریم قراچورلو، سیده شیما یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی
فرشته حسینی، محمد باقر حبیبی نجفی، عبدالرسول ارومیه ای، مهدی نصیری محلاتی، مسعود یاورمنش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره آنتی‌اکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست هم‌زده کم چرب
سارا تیموری، مرضیه بلندی، فریبرز ناهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)
سمیرا فکوری زاده، محمد حسین دانشور، محمدرضا زارع بوانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگی‌های ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ
شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، علی اکبر غلامحسین پور، مجتبی رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا
نرگس نسیمی، پیمانه قاسمی افشار، مریم قراچورلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آلودگی پنیرهای کوزه‌ای محلی عرضه‌شده در شهرستان ارومیه به گونه‌های بروسلا و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها
سما غلامعلی، مسلم نیریز نقدهی، محمدرضا اصغرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش ژل آلوئه ورا برخصوصیات کیفی ، میکروبی و ماندگاری میوه موز طی انبارمانی سرد
زینب نوروزی، رویا ذکاوتی اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز
محمد مهدی ذولمجد حقیقی، علیرضا شهاب لواسانی، نازنین زند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انجمادزدایی هویج خام با استفاده از سامانه ترکیبی مادون‌قرمز-هوای گرم و تاثیر آن بر خواص کیفی هویج انجمادزدایی شده
راشین شهسوار، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیائی فر، یحیی مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره ریزپوشانی‌شده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی نان باگت
کسری افشاری، مجید جوانمرد داخلی، یوسف رمضان، علیرضا بصیری، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML از سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (انفیس) در مدل‌سازی شرایط نگهداری انگورهای پوشش داده شده با مالتودکسترین حاوی نانوکربنات پتاسیم و عصاره پیراکانتا
مریم ابراهیمی، روح الله کریمی، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علیرضا شایگان فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue