You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
لیلا ناطقی، مهشید رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula
پروانه همتی حسن گاویار، حمزه امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو
مهدی گلچهرگان، رضا فرهمندفر، مهدی شبانی نوش آبادی، حسن کریمی مله
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگی‌های کیفی ماش جوانه‌زده
لیلا افتخاری، هاجر عباسی، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم‌ فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ
خورشید حسین زاده، اصغر خسروشاهی اصل، محمد علیزاده خالدآباد، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و رنگ‌سنجی نانوذرات کیتوزان
الهام آل‌حسینی، سید مهدی جعفری، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اینولین بر زنده‌مانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن
حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغ‌های بومی ایران
امیرحسین رازجو، مریم عزیزخانی، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)
گیسو ملکی، بهاره سالمی، ناصر صداقت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ
داود میزرایی، احمد پدرام نیا، مهدی جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن
حامد کرمی، علی نجات لرستانی، رضا تحویلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان
علیرضا مهرگان نیکو، امیر پورفرزاد، سیامک غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش‌دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین
علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، ابوالفضل قره باغی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیش‌تیمار فراصوت
آنیسا جعفری، مریم مصلحی شاد، زهره غنوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سنتز فیلم‌های بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویت‌شده با صمغ‌های ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن
محمد محسن زاده، محمود علیزاده ثانی، محمد مالکی، مریم عزیزی لعل آبادی، رویا رضائیان دلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن
هادی رفیع، مهدی قیافه داوودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت
مسعود حبیبی نجفی، سید ابراهیم حسینی، سید علی یاسینی اردکانی، ژاله خوشخو، نرگس مورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن
ابراهیم افخمی سرای، صدیف آزادمرد دمیرچی، مهدی قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتاب‌گردان و یا چربی پیه گاو
نرگس نهچیری، صدیقه امیری، محسن رادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول
محمد فاقعی شهر بابکی، علیرضا شهاب لواسانی، نازنین زند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری
شهره عرب شیرازی، احمد پدرام نیا، محمد رضا سعیدی اصل، فریبا نقی پور، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب
لیلا لک زاده، سجاد نصر اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
درنوش جعفرپور، سید محمد باقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز
پگاه نمازی، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ
علی معتمدزادگان، هایده گرجیان، ندا مشتاقی فرخی‎ ‎، ‌ تندیس ‌ خسروی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک
نگین مهدی زاده، حمید سرحدی، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش جدید استخراج جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلینی در شیر گاو
حافظ راثی، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری
فروغ محترمی، انیس طالبی، پگاه بنایی کیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشک‌کن هوای داغ وتحت خلاء
فریبا سهرابی، نارملا آصفی، ارمغان سالم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی‌بخش
ارمغان سالم، الهام آل حسینی، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue