Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 9, Number 34 (2012-6)
Separation and Identification of Imidazole-based Antifungal Residues in pasteurized Milk of Iran
بررسی وجود باقیمانده داروهای ضد قارچ از خانواده ایمیدازول شامل Ketoconazole و Clotrimazole در شیر پاستوریزه کشور
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on antioxidant activities of methanolic extracts from fruit of two variety of acorn Q.castaneifolia var castaneifolia and Q.branti var persica in sunflower oil
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریته ی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتاب گردان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Some physical properties of Avena fatua and wheat (Alvand Variety)
برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of tragacanth, glycerol and sunflower oil on potato starch-based edible films
بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of edible coatings incorporated Sage (Salvia officinalis) alcoholic extract for inhibition of Aspergillus flavus growth on pistachio kernel
بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Chitosan and Vanillin as Preservatives to Prolong the Shlef Life of Strawberry
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Process optimization of Poultry By-products hydrolysate production by RSM
بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Some Mechanical Properties of Garlic
برخی خواص مکانیکی سیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of the effect of some sweeteners on rheological properties of food hydrocolloidal solutions
بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of pressure and temperature of concentration on some of quality attributes of watermelon juice
اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Status of heavy metal contamination of foods with animal and aquatic animal origin in Iran
وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of antimicrobial coating on shelf-life extension of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Food wastes on sludge dewatering capability
بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles