دوره 9، شماره 34 - ( 1391 )                   جلد 9 شماره 34 صفحات 76-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Process optimization of Poultry By-products hydrolysate production by RSM. FSCT 2012; 9 (34) :65-76
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-224-fa.html
بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1391; 9 (34) :65-76

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-224-fa.html


چکیده:   (5204 مشاهده)
چکیده در این تحقیق از روش سطح پاسخ (RSM) جهت بررسی تاثیر شرایط مختلف بر تولید پروتئین آبکافت شده ضایعات کشتارگاه مرغ با استفاده از آنزیم آلکالاز استفاده شد. طرح ترکیبی مرکزی (CCD) با 3 عامل و 5 سطح جهت بهینه سازی روند آبکافت و بررسی تاثیر فردی و متقابل عوامل آزمایش استفاده گردید. عوامل این آزمایش عبارت بودند از زمان (دقیقه)، دما (C ) و نسبت آنزیم به سوبسترا (واحد آنسون بر گرم پروتئین)؛ درصد درجه آبکافت نیز به عنوان پاسخ در نظر گرفته شد. مدل ریاضی برازش خوبی با داده های آزمایش داشت زیرا 2R 96/0 نشان داد که 96% از تغییرات درون محدوده آزمایش توسط مدل قابل توضیح است. همچنین نتایج تجزیه واریانس نشان داد که فقدان تناسب مدل معنی دار نیست (05/0◦51/52. بر اساس نتایج تجزیه اسید آمینه و شاخص شیمیایی، متیونین و هیستیدین اسیدهای آمینه محدود کننده بودند. در نتیجه گیری نهایی می توان اظهار داشت که مدل حاصل از توانایی خوبی برای پیش بینی درجه آبکافت پروتئین ضایعات کشتارگاه مرغ برخوردار است و این محصول قابل استفاده در جیره غذایی آبزیان و افزودنی در صنایع غذایی می باشد.
متن کامل [PDF 423 kb]   (8389 دریافت)    

دریافت: 1389/2/11 | پذیرش: 1389/11/11 | انتشار: 1391/4/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.