Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 9, Number 37 (2012-12)


Study of the microbiological characteristics of fermented dairy probiotic beverage containing propionic acid after fermentation and during cold storage
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of rennet type, container and ripening period on physicochemical and microbial properties of local Kurdish cheese
تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of factors affecting barrier, mechanical and optical properties of tragacanth gum-based edible films using Response surface methodology
ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of color change of sour orange juice (from different stages of processing line) during storage
ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Chemical and sensory changes of kutum (Rutilus frisii kutum) during frozen storage (-18 º C)
تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study on the Health Effects of Monolaurin in Lorek (traditional food from whey)
مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of concentration and temperature on the thermophysical properties of Clarified Pomegranate Juice
تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب انار شفاف
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of gelatin coatings on chemical, microbial and sensory properties of refrigerated rainbow trout fillet (Oncorhynchus mykiss)
اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of pasteurization temprature on texture and sensory properties of persian sturgeon caviar
اثردمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Microbial characteristics of spaghetti containing whole soy flour
بررسی ویژگی‌های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation Of additional barley flour and lactobacillus plantarum (ATCC 43332) on quality properties toast Breads
بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A review on cold sanitization methods of milk
مروری بر روش های سالم سازی سرد شیر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Isolation and identification of the indigenous lactic acid bacteria from Lighvan cheese
جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Essential mineral components in the muscles of three fish spices from the south caspian sea
مقادیر عناصر معدنی عمده در عضلات سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles