Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 8, Number 34 (2011-12)
Public acceptance modeling of voluminous bread packaging with Nano Films
مدل سازی میزان پذیرش عمومی نان حجیم قالبی بسته بندی شده در انواع فیلم های نانویی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparing effects of traditional and microwave cooking on chemical and sensory characteristics of pasta
مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[XML]
|
Quality assessment of pre- and post-rigor frozen silver carp (Hypophthalmichthys molitrix), during refrigerated storage (4±1°c)
ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی، طی نگهداری در یخچال (°C1±4)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of soy milk powder on rheological properties of dough Barbary bread
تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Catalpa seed (Catalpa bignonioides), rich source of conjugated linolenic acid
دانه جوالدوز (Catalpa bignonioides)، منبع غنی از اسید لینولنیک مزدوج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of replacing wheat flour with rye flour on Sangak Bread shelf-life
بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of moving bed biofilm and sequencing batch reactors in salty wastewater treatment of food industries
مقایسه راکتورهای بیوفیلمی با بستر متحرک و ناپیوسته متوالی جهت تصفیه فاضلابهای شور صنایع غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of gluten and emulsifier (DATEM) on rheological properties of dough and specific volume of strudel bread
تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Physical properties of edible emulsified films from pistachio oil cake globulin protein and stearic acid
ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of xanthan gum on textural and rheological properties of Iranian low – fat white cheese
اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of inoculation of Lactobacillus casei as a biopreservative strain on the microbiological and chemical quality of smoked roach
تاثیر تلقیح Lactobacillus casei، به عنوان یک نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فرآورده دودی ماهی سفید
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of antioxidant activities of some phenolic compounds in mutton tallow olein
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی در محیط تالو اولئین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of extract of Zararia multiflora boiss. on shelf-life of salted vacuum packaged rainbow trout fillet (Oncorhynchus mykiss) in refrigerator conditions: microbial, chemical and sensory attributes assessments
اثر عصاره آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور و بسته بندی شده در خلاء در شرایط یخچال: ارزیابی میکروبی، شیمیایی و خصوصیات حسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles