Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 8, Number 32 (2011-10)


Antimicrobial edible films for food packaging
فیلم‌های خوراکی فعال در بسته‌بندی مواد غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

An investigation on the effect of ultrasound waves and pretreatment methods on the extraction of oil from pomegranate seeds
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of the effect of Soy Flour on rheological properties of ice cream
بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of methods for the separation of gamma oryzanol from Iranian rice rran oil varieties
بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of temperature and padding surface on apple bruise volume due to impact and its prediction by artificial neural network
اثر دما و سطح ضربه گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Iranian white cheese as a food carrier for probiotic bacteria
پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Quantitation of phenolic compounds in tissues of lime ( Citrus aurantifolia ) fruit during growth and maturation
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Variability in nuts of twelve walnut (Juglans regia L.) genotypes in Markazi province
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of four cooking methods (microwave, grilling, steaming and Shallow fat frying) on lipid oxidation and fatty acid composition of Scomberomorous commerson
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Use of gelatin as a fat replacer for low fat cream production
کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of light salting, vacuum packaging and their synergistic effecton on shelflife of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet during storage at 4°C±1
اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of flour α-amylase activity with germinated wheat flour and its effect on staling of Taftoon bread
تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Towards improving the quality of consumed breads in Iran: A review
راهکار افزایش کیفیت نان‌های مصرفی در کشور
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination of chemical composition and fillet yield of silver carp (Hypophtalmichtys molitrix) for grading and nutritional labeling of its product: Based on regression equations
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles