دوره 8، شماره 32 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 32 صفحات 75-69 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Quantitation of phenolic compounds in tissues of lime ( Citrus aurantifolia ) fruit during growth and maturation. FSCT 2011; 8 (32) :69-75
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9280-fa.html
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (32) :69-75

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9280-fa.html


چکیده:   (7522 مشاهده)
چکیده میوه های مرکبات غنی از  ترکیبات فلاونوئیدی هستند.  فلاونوئیدها ترکیبات پلی فنلی هستند که اثرات سودمندی شامل اثرات ضد سرطانی دارند.  بنابراین هدف از این تحقیق تعیین میزان هسپریدین، نارنجین و روتین در بافتهای مختلف میوه  لایم در طی مراحل مختلف رشد  بود. آزمایش در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. استخراج فلاونوئیدها با حلال متانول و دی متیل سولفوکسید و اندازه گیری آن ها با دستگاه HPLC صورت گرفت. نتایج نشان داد که هسپریدین،  فلاونوئید غالب در میوه لایم بود. بیشترین میزان هسپریدین و نارنجین 30 روز بعد از مرحله تشکیل میوه ،  به ترتیب 23/3 و 63/1 درصد ماده خشک بود و بعد از آن تا زمان بلوغ کاهش یافت.  بیشترین میزان هسپریدین و نارنجین در پوست میوه یافت شد و روتین تنها در گوشت میوه  در مرحله 50 روز پس از تشکیل میوه یافت شد. هیچ یک از فلاونوئیدها در بذر یافت نشدند. ``````````````````````````````````
واژه‌های کلیدی: کلید واژگان:
متن کامل [PDF 209 kb]   (5986 دریافت)    

دریافت: 1387/10/8 | پذیرش: 1388/9/1 | انتشار: 1391/4/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.