دوره 8، شماره 32 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 32 صفحات 68-63 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Variability in nuts of twelve walnut (Juglans regia L.) genotypes in Markazi province. FSCT 2011; 8 (32) :63-68
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2587-fa.html
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (32) :63-68

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2587-fa.html


چکیده:   (8136 مشاهده)
چکیده گردو ( (Juglans regia L. یکی از مهمترین محصولات باغبانی در ایران می باشد. میوه های گردو یک منبع غنی از ترکیبات ضروری برای سلامتی انسان می باشند. در این بررسی تعداد 12 ژنوتیپ گردو در 4 منطقه از استان مرکزی به خاطر باردهی منظم و عملکرد بالا انتخاب شدند و در طی سال 1386 چندین خصوصیت پومولوژیکی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. درژنوتیپ های مورد ارزیابی، وزن میوه و مغز به ترتیب بین25/15- 46/7 گرم و 1/8 -77/3 گرم و درصد مغز بین 51/60-97/45درصد متغیر بود.  میزان روغن و پروتئین نیزبه ترتیب بین 0/73- 0/51 و55/14-15/10 درصد متغیر بود. نتایج نشان داد بیشترین میانگین وزن میوه و مغز( به ترتیب 25/15 و 1/8 گرم) متعلق به ژنوتیپ MS15 ، بیشترین درصد مغز و روغن(به ترتیب 51/60 و 06/73درصد) متعلق به ژنوتیپ MS43 و بیشترین درصد پروتئین (55/14 درصد) متعلق به ژنوتیپ MS12بود. میوه ژنوتیپ های برتر انتخابی می تواند در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرند.
متن کامل [PDF 200 kb]   (3718 دریافت)    

دریافت: 1388/8/12 | پذیرش: 1389/3/17 | انتشار: 1391/4/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.