Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 5, Number 16 (2008-4)


Production of EPA by Shewanella putrefaciens MAC1 in Selected Culture Media
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Oil Characteristics and Fatty Acid Aontent of Seeds fromThree Date Palm (Phoenix Dactylifera L.) Cultivars in Khuzestan
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of Fatty Acids, Mineral Elements of 17 Iranian Shallot Landraces (Allium hirtifolium Boiss.)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده‌ موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination of AFM1 in the Raw Milk Producing in Dairy Farms in Chahar-Mahal-Bakhtiari Province Using ELISA.
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Modified Atmosphere Packaging and Cold Storage on Quality and Quantity Characteristes of Two Varieties of Lettuce (Lactuca sativa L.)
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Heavy Metals Concentrations on Drinking Water in Different Aeras of Tehran as ppb and Methods of Remal Them
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study on the Possibility of Using a Mixture of Rye and Wheat Flour in Making Iranian Barbary Bread
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation on Frying Oils Quality in Terms of Color Index, Refractive Index and Viscosity Values During Frying Process
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Influence of Citric Acid Microencapsulated with Microwave on Some Sensory Properties of Chewing Gum
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles