Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 5, Number 16 (2008-4)
Production of EPA by Shewanella putrefaciens MAC1 in Selected Culture Media
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Oil Characteristics and Fatty Acid Aontent of Seeds fromThree Date Palm (Phoenix Dactylifera L.) Cultivars in Khuzestan
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of Fatty Acids, Mineral Elements of 17 Iranian Shallot Landraces (Allium hirtifolium Boiss.)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of AFM1 in the Raw Milk Producing in Dairy Farms in Chahar-Mahal-Bakhtiari Province Using ELISA.
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Modified Atmosphere Packaging and Cold Storage on Quality and Quantity Characteristes of Two Varieties of Lettuce (Lactuca sativa L.)
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Heavy Metals Concentrations on Drinking Water in Different Aeras of Tehran as ppb and Methods of Remal Them
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on the Possibility of Using a Mixture of Rye and Wheat Flour in Making Iranian Barbary Bread
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation on Frying Oils Quality in Terms of Color Index, Refractive Index and Viscosity Values During Frying Process
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of Citric Acid Microencapsulated with Microwave on Some Sensory Properties of Chewing Gum
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگیهای حسی آدامس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles