You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز آرش رخبین، محسن آزادبخت
*، علی اصغری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصارهی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa) محمدامین مهرنیا
*، نسیم دهقان، مختار حیدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن مریم سردرودیان، اکرم آریان فر
*، علی محمدی ثانی کاخکی، سارا ناجی طبسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی فاطمه شهدادی، حسین دوماری، سید حسین نژاد سجادی، احمد رفیعی پور، عبدالله مهدوی نیا، مسعود دزیانی
*، رقیه عزتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه احمد رفیعی پور، حسین نژاد سجادی، فاطمه شهدادی، عبدالله مهدوی نیا، مسعود دزیانی
*، رقیه عزتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی آزاده مردانی قهفرخی، محمد سعید یارمند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده شیما نعیمی قلی مشهد، محمد حسین حداد خداپرست
*، ناصر صداقت، مجید عزیزی، فرشته حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع فلفلی راضیه نیکجو، سیدهادی پیغمبردوست
*، عارف اولادغفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید عباس مهجوریان، محمد رضا سعیدی اصل
*، سارا جعفریان، مریم طاها نژاد، بابک گلزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف مجتبی فتح آبادی، رضا طباطبایی کلور
*، علی متولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزایش کارآیی استخراج عصارهی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین پریزاد توتونچی، لیلا روفه گری نژاد
*، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی سید محبوبه حسینی، حسن ذکی دیزجی
*، مهدی تقوی زاهد کلایی، علی اکبر بابایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست محدثه عسگری، قاسم فدوی
*، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنیشده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانسگلوتامیناز سینا باباخانی، سیما مقدس زاده اهرابی
*، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue