ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 10، شماره 38 - ( 1392 )
اثر پلی فنلهای چای سبز بر تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلایرنگینکمان(Oncorhynchus mykiss) به هنگام نگهدار ی در یخ
ص. 9-1
چکیده
(9304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4584 دریافت)
تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود
ص. 20-11
چکیده
(10407 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5624 دریافت)
بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهایچرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن
ص. 31-21
چکیده
(10793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6919 دریافت)
بررسی مولفههای پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرفکنندگان (مطالعه موردی شهر کرج)
ص. 43-33
چکیده
(9873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7313 دریافت)
لزوم بازنگری شاخص نقطه انجماد شیر پاستوریزه در استاندارد ملی 93 جهت ارتقاء ایمنی محصولات لبنی
ص. 48-45
چکیده
(11935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10079 دریافت)
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
ص. 68-49
چکیده
(27771 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(26189 دریافت)
ضدعفونی پرتقال تامپسون با محلول اورتو فنیل فنول توسط دستگاه مه پاشی حرارتی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن طی دوره انباری
ص. 80-69
چکیده
(10682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5970 دریافت)
بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس
ص. 88-81
چکیده
(9533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3553 دریافت)
مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ
ص. 101-89
چکیده
(10419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4934 دریافت)
بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم
ص. 112-103
چکیده
(10705 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7216 دریافت)
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی
ص. 126-113
چکیده
(8453 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3772 دریافت)
تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج
ص. 137-127
چکیده
(8624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3448 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS