You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن
حیدر جمعه *، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن
Sedigheh Yazdanpanah *، محسن عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
نازنین طریقت خواه، مهدی قره خانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی
وحید جمالی، آریو امامی فر *، هادی بیگی نژاد، محمد مرادی، موسی رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو
بهاره معروف پور، امان محمد ضیائی فر *، محمد قربانی، حسن صباغی، سعید یلقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کف‌پوشی
مریم عیوض محمدی، اکرم شریفی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخ‌کردن هوای داغ با مدل شبکه‌های عصبی مصنوعی
بهاره معروف پور، امان محمد ضیائی فر *، حسن صباغی، محمد قربانی، سعید یلقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم زده سین بیوتیک با استفاده از فیبر لیمو
علیرضا شهاب لواسانی *، سمیرا سجادی، بیژن خورشیدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری
عباس عابدفر *، علیرضا مهرگان نیکو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه کوفته و گوشت چرخ کرده از ماهی سیم سد ارس (Abramis barama) و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آن ها در انجماد
مینا سیف زاده *، انوشه کوچکیان، یزدان مرادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین
نسرین فیاض، مریم حیران *، آذین صنعی، آرش رستگارمنش، محمدرضا محمدزاده اول
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما
عذرا حاج علی بکلو، فروغ محترمی *، آرش قیطران پور، محسن اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینه‌سازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد
آزاده رنجبر ندامانی *، علی تقوی، الهام رنجبر ندامانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط
فرزانه محمدزاده، مهدی قره خانی *، احمد قره خانی، حمید بخش آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کارایی روش اسمزی و استفاده از پیش‌تیمار فراصوت در استخراج ترکیبات فعال و آنتی‌اکسیدانی چای ترش و مقایسه آن با سایر روش ها
فاطمه برنا *، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی
آرین نهالکار، احمد رجایی نجف آبادی، حسین میرزائی مقدم *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی
بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد گلباشی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غنی‌سازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن
عباس جلیل زاده *، حسین شیردل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش
سحر خان احمدلو، لیلا نجفیان *، اسماعیل قاسمی، نوید نعیمیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue