You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن حیدر جمعه
*، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن Sedigheh Yazdanpanah
*، محسن عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج نازنین طریقت خواه، مهدی قره خانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی وحید جمالی، آریو امامی فر
*، هادی بیگی نژاد، محمد مرادی، موسی رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولیناچکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو بهاره معروف پور، امان محمد ضیائی فر
*، محمد قربانی، حسن صباغی، سعید یلقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کفپوشی مریم عیوض محمدی، اکرم شریفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخکردن هوای داغ با مدل شبکههای عصبی مصنوعی بهاره معروف پور، امان محمد ضیائی فر
*، حسن صباغی، محمد قربانی، سعید یلقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم زده سین بیوتیک با استفاده از فیبر لیمو علیرضا شهاب لواسانی
*، سمیرا سجادی، بیژن خورشیدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری عباس عابدفر
*، علیرضا مهرگان نیکو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه کوفته و گوشت چرخ کرده از ماهی سیم سد ارس (Abramis barama) و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آن ها در انجماد مینا سیف زاده
*، انوشه کوچکیان، یزدان مرادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین نسرین فیاض، مریم حیران
*، آذین صنعی، آرش رستگارمنش، محمدرضا محمدزاده اول
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما عذرا حاج علی بکلو، فروغ محترمی
*، آرش قیطران پور، محسن اسمعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینهسازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد آزاده رنجبر ندامانی
*، علی تقوی، الهام رنجبر ندامانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهیابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط فرزانه محمدزاده، مهدی قره خانی
*، احمد قره خانی، حمید بخش آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کارایی روش اسمزی و استفاده از پیشتیمار فراصوت در استخراج ترکیبات فعال و آنتیاکسیدانی چای ترش و مقایسه آن با سایر روش ها فاطمه برنا
*، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی آرین نهالکار، احمد رجایی نجف آبادی، حسین میرزائی مقدم
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد گلباشی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غنیسازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن عباس جلیل زاده
*، حسین شیردل
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلیلاکتیک اسید/پلیکاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش سحر خان احمدلو، لیلا نجفیان
*، اسماعیل قاسمی، نوید نعیمیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue