ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 134 - ( 1402 )
اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده
ص. 16-1
10.22034/FSCT.19.134.16
سالار کرمی
،
رضا فرهمندفر
،
جمشید فرمانی
،
زینب رفتنی امیری
،
علی متولی
چکیده
(1009 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1263 دریافت)
بررسی ویژگی های سلولز استخراجی از پوست چوبی گردو با استفاده از پیش تیمار پلاسمای غیرحرارتی
ص. 29-17
10.22034/FSCT.19.134.17
انسیه سادات اناری
،
نفیسه سلطانی زاده
چکیده
(920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(755 دریافت)
مطالعه تأثیر نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، ساختاری، حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم نانوکامپوزیت برپایه موسیلاژ دانه بارهنگ (Plantago major L.)
ص. 46-31
10.22034/FSCT.19.134.31
لیلا شیرازی
،
هادی الماسی
چکیده
(879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(629 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن
ص. 60-47
10.22034/FSCT.19.134.47
آسیه حسن زاده
،
زینب رفتنی امیری
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(686 دریافت)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده در امولسیون دوگانه با صمغ فارسی در طول ذخیره سازی و شرایط شبیه سازدستگاه گوارش
ص. 70-61
10.22034/FSCT.19.134.61
خزر پورعلی رشتی نژاد
،
محمد محسن زاده
،
محمد مالکی
چکیده
(1007 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(852 دریافت)
تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر
ص. 86-71
10.22034/FSCT.19.134.71
سید محمد حسین قدیری
،
محمد احمدی
،
سیداحمد شهیدی
،
پیمان آریایی
،
لیلا گلستان
چکیده
(827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(759 دریافت)
مدلسازی هیدراتاسیون برنج (Oryza Sativa) توسط مدلهای تجربی و انتشار
ص. 97-87
10.22034/FSCT.19.134.87
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(845 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(570 دریافت)
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی کلروفیل استخراجشده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهرهگیری از روشهای استخراج آنزیمی و فراصوت
ص. 108-99
10.22034/FSCT.19.134.99
امیر احمدی
،
سید احمد شهیدی
،
رضا صفری
،
علی معتمدزادگان
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(701 دریافت)
اثر پیشتیمار فراصوت در توانها و دماهای مختلف بر فرآیند خشکشدن زغالاخته
ص. 118-109
10.22034/FSCT.19.134.109
معین اینانلودوقوز
،
فخرالدین صالحی
،
مصطفی کرمی
،
اشرف گوهری اردبیلی
چکیده
(857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(609 دریافت)
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم پروبیوتیک حاوی باسیلوس بادیوس به کمک صمغ زانتان به روش انکپسولاسیون از نوع خشک کن انجمادی
ص. 133-119
10.22034/FSCT.19.134.119
عسل کدخدایی
،
محمد گلی
،
محدثه رمضانی
چکیده
(923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(658 دریافت)
ارزیابی زندهمانی باکتریهای آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی
ص. 147-135
10.22034/FSCT.19.134.135
رسول کلهوری
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
،
حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده
(941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(649 دریافت)
تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو
ص. 170-149
10.22034/FSCT.19.134.149
سمانه گل محمدی
،
مریم میزانی
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(650 دریافت)
غنیسازی ماست با روغن درونپوشانیشده و موسیلاژ دانه چیا: بهینهسازی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی
ص. 191-171
10.22034/FSCT.19.134.171
سیده زهرا محمدی فرد
،
سهیلا زرین قلمی
،
محسن زندی
،
مریم پاکپور
چکیده
(1052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(738 دریافت)
اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره زالزالک بر روی همبرگر
ص. 200-193
10.22034/FSCT.19.134.193
سارا متینی
،
ولی درستی
چکیده
(863 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(636 دریافت)
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019
ص. 213-201
10.22034/FSCT.19.133.201
محمد خضری
،
سعید خانزادی
،
محمد هاشمی
چکیده
(1157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(722 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS