ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 11، شماره 45 - ( 1393 )
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی شیوا گرجیان 1، تیمور توکلی هشجین 2، محمد هادی خوش تقاضا 3
ص. 12-1
چکیده
(4839 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3691 دریافت)
تأثیر پوششهای خوراکی و نانو زیست سازگار بر خواص کیفی سیب گلدن دلیشز در طی شرایط مختلف انبارداری محمد هادی موحدنژاد1، محمد هادی خوش تقاضا2 ، محمد جلال الدین ظهوریان مهر3 ، سعید مینایی2
ص. 24-13
چکیده
(5024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3116 دریافت)
ارزیابی تاثیر سرخکردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور پریا رهنمون1، صدیف آزاد مرد دمیرچی2، سیدهادی پیغمبردوست2، جوادحصاری2، محبوب نعمتی3، علی زنوزی4
ص. 33-25
چکیده
(9514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4217 دریافت)
نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ-تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس ) سیده سمانه توکلیان ، مهرداد منطقیان ، غلامحسن اسدی ، شهین نجار پیرایه، ، شاهرخ شعبانی
ص. 43-35
چکیده
(5232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4624 دریافت)
بررسی انرژی مصرفی و سینیتیک خشک کردن گیاه دارویی آویشن در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار 1 ، سعید مینایی1، احمد تقی زاده2، علی متولی 1، مسعود رضایی آدریانی3
ص. 54-45
چکیده
(4918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2895 دریافت)
بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی فاطمه سادات مصطفوی1، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3
ص. 64-55
چکیده
(6090 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4667 دریافت)
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی سمیرا کریمی ، اشکان نیکیان
ص. 76-65
چکیده
(4567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3489 دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2
ص. 84-77
چکیده
(5264 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3393 دریافت)
بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ حمید رضا صمدلویی1، زهره حمیدی2 ، سید مهدی علوی3، محمد علی سحری4، سلیمان عباسی2
ص. 97-85
چکیده
(4844 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2796 دریافت)
بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد تکتم هجرانی1 ، زهرا شیخ الاسلامی2، علی مرتضوی3 ، مهدی قیافه داوودی2
ص. 109-99
چکیده
(4945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3832 دریافت)
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5
ص. 122-111
چکیده
(4776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2992 دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند مصطفی شهیدی نوقابی1، 2 ، سید محمد علی رضوی3، سید محمود موسوی4، محمد الهی5
ص. 131-123
چکیده
(4703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3835 دریافت)
تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری مریم شمشیرساز1، حبیب الله میرزایی2، محمد حسین عزیزی3، مهران اعلمی2
ص. 142-133
چکیده
(5590 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4231 دریافت)
بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار2، محمد زارعین3 ، محمدهادی خوش تقاضا4
ص. 150-143
چکیده
(5228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2794 دریافت)
تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگیهای عملکردی گلیادین الهه عابدی1، مهسا مجذوبی 2 ، عسکر فرحناکی2
ص. 161-151
چکیده
(5067 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8453 دریافت)
ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ مرضیه موسوی نسب1، سحرالسادات موسوی نسب2، غلامرضا مصباحی3، جلال جمالیان4
ص. 174-163
چکیده
(5795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7803 دریافت)
آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها علی آبرومند
ص. 182-175
چکیده
(5241 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6411 دریافت)
مقایسه فنل کل و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی سه منطقه از شمال ایران (شاهرود، بندر گز و هزار جریب)
ص. 192-183
محمد دولت آبادی
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(6218 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4490 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS