You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی شیوا گرجیان 1، تیمور توکلی هشجین 2، محمد هادی خوش تقاضا 3چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوششهای خوراکی و نانو زیست سازگار بر خواص کیفی سیب گلدن دلیشز در طی شرایط مختلف انبارداری محمد هادی موحدنژاد1، محمد هادی خوش تقاضا2 ، محمد جلال الدین ظهوریان مهر3 ، سعید مینایی2چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر سرخکردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور پریا رهنمون1، صدیف آزاد مرد دمیرچی2، سیدهادی پیغمبردوست2، جوادحصاری2، محبوب نعمتی3، علی زنوزی4چکیده -
متن کامل (PDF)
نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ-تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس ) سیده سمانه توکلیان ، مهرداد منطقیان ، غلامحسن اسدی ، شهین نجار پیرایه، ، شاهرخ شعبانیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی انرژی مصرفی و سینیتیک خشک کردن گیاه دارویی آویشن در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار 1 ، سعید مینایی1، احمد تقی زاده2، علی متولی 1، مسعود رضایی آدریانی3چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی فاطمه سادات مصطفوی1، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3چکیده -
متن کامل (PDF)
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی سمیرا کریمی ، اشکان نیکیان چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ حمید رضا صمدلویی1، زهره حمیدی2 ، سید مهدی علوی3، محمد علی سحری4، سلیمان عباسی2چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر صمغ گوار و آنزیم لیپاز بر ویژگی های رئولوژیکی و کیفت پخت کامل نان بربری نیم پز و منجمد تکتم هجرانی1 ، زهرا شیخ الاسلامی2، علی مرتضوی3 ، مهدی قیافه داوودی2چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند مصطفی شهیدی نوقابی1، 2 ، سید محمد علی رضوی3، سید محمود موسوی4، محمد الهی5چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری مریم شمشیرساز1، حبیب الله میرزایی2، محمد حسین عزیزی3، مهران اعلمی2چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو حمید خفاجه1، احمد بناکار2، محمد زارعین3 ، محمدهادی خوش تقاضا4چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگیهای عملکردی گلیادین الهه عابدی1، مهسا مجذوبی 2 ، عسکر فرحناکی2چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ مرضیه موسوی نسب1، سحرالسادات موسوی نسب2، غلامرضا مصباحی3، جلال جمالیان4چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز سه گونه میگو و دو نوع ماهی تن تازه و کنسرو شده برای تعیین ارزش غذایی آنها علی آبرومندچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه فنل کل و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی سه منطقه از شمال ایران (شاهرود، بندر گز و هزار جریب) محمد دولت آبادی، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue