You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم (کپک‌های سبز و آبی میوه پرتقال)
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ
مژگان رضایی، محمد گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه
مصطفی صادقی، حمیده حمیدی زاد، فاطمه حبیبی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقره‌ای بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا با روش‌های رقت آگار و سیلندر پلیت
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره مارچوبه و عصاره چای سبز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های حسی کفیر
مریم رهایی، رضوان پوراحمد *، بیژن خورشیدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای و آنتی‌اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز
محمد یقطینی، جواد فیضی *، سید عماد حسینی طاهری، مسلم جهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن
حسن رشیدی *، پروین دخت معتمدالشریعتی، محسن قدس روحانی، وحید حکیم زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی
امیر دارایی گرمه خانی *، حبیب میرزایی، خانی شاکرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اگزالیک‌اسید بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل‌ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری
حسین میغانی *، ابوذر هاشم‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی
راحله قنبری محب سراج، مسعود توحیدفر *، مهدی بهنامیان، اسدالله احمدی خواه، سارا دژستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف
مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی *، مهدی شیخ عربی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با ‌استفاده روش سطح پاسخ
اشرف گوهری اردبیلی *، نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مرتضی خان رمکی، عزت اله عسکری اصلی ارده *، احسان اله کوزه گر، ریحانه لونی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق
سپیده یوسف زاده ثانی *، سید علی مرتضوی، زهرا شیخ الاسلام، مهدی کریمی، امیر حسین الهامی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو
معصومه عباسی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی *، مجید عسکری سیاهویی، منصوره شمیلی، بابک مدنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue