You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم (کپکهای سبز و آبی میوه پرتقال) مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ مژگان رضایی، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه مصطفی صادقی، حمیده حمیدی زاد، فاطمه حبیبی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقرهای بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا با روشهای رقت آگار و سیلندر پلیت محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره مارچوبه و عصاره چای سبز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای حسی کفیر مریم رهایی، رضوان پوراحمد
*، بیژن خورشیدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و آنتیاکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز محمد یقطینی، جواد فیضی
*، سید عماد حسینی طاهری، مسلم جهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن حسن رشیدی
*، پروین دخت معتمدالشریعتی، محسن قدس روحانی، وحید حکیم زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی امیر دارایی گرمه خانی
*، حبیب میرزایی، خانی شاکرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اگزالیکاسید بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیلژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری حسین میغانی
*، ابوذر هاشمپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی راحله قنبری محب سراج، مسعود توحیدفر
*، مهدی بهنامیان، اسدالله احمدی خواه، سارا دژستان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی
*، مهدی شیخ عربی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ اشرف گوهری اردبیلی
*، نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی مرتضی خان رمکی، عزت اله عسکری اصلی ارده
*، احسان اله کوزه گر، ریحانه لونی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخکردن عمیق سپیده یوسف زاده ثانی
*، سید علی مرتضوی، زهرا شیخ الاسلام، مهدی کریمی، امیر حسین الهامی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو معصومه عباسی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
*، مجید عسکری سیاهویی، منصوره شمیلی، بابک مدنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue