You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو آذین کجوری، لیلا گلستان، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food مهین فلاح، مسعود حق خواه، علی فضل آرا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین زهره مختاری، امان محمد ضیایی فر، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، سارا آقاجان زاده سورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی فاطمه مظفری، احمد غضنفری مقدم، حمیدرضا اخوان
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا لیلا لک زاده، آرزو سبزواری، مهدی عموحیدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتیباکتریایی تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک بومی پریسا پورعبدی سرابی، علیرضا تاری نژاد، محمد امین حجازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، خشایار سرابندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت رسول نیکنام، علی ایاسه، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد عبدالرحمن حمزه، فریبا زینالی، هادی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا رسول نیکنام، علی ایاسه، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنیشده با آهن و روی زهرا باباخانی، مصطفی کرمی، محمود رضازاد باری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتیاکسیدانی و کاهندگی نیتریکاکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز محیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، جلال محمدزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا سعیده تولایی، مهناز مظاهری اسدی، خسرو رستمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت رسول نیکنام، علی ایاسه، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران جمشید فرمانی، بهراد تیرگریان، محمد رزم پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب نسرین اسعدی یاساقی، اکرم آریان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی رقیه اشرفی یورقانلو، نسا غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی هانیه محله، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی رضا فرهمندفر، مریم اثنی عشری، سلیمه رشیدایی ابندانسری، الهه مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ رضا اسماعیل زاده کناری، راضیه رضوی، عالمه محمدی، ماندانا جقه تایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ جمشید فرمانی، لطفعلی گل محمدی، رحیمه صفر رضوی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز مریم قادری قهفرخی، مهدی جعفری اصل، سمیه افشاری، آرش ارشادی، محمد احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ اسماعیل عطای صالحی، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجالهی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز بهروز اکبری آدرگانی، پریا شعبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز زینب سعیدی، بهزاد ناصحی، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو زهرا حسینی، جعفر محمدزاده میلانی، جمشید فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی حامد حسن زاده اوچتپه، محمد علیزاده خالد آباد، محمود رضازاد باری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی شاخصهای کیفی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوهی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت جواد فتاحی مقدم، ابوذر هاشم پور، محمود قاسم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ هدی کرمی محمدی، سیدحمیدرضا ضیاءالحق، نگین نصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج فروغ محترمی، دریا قلی پور، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم الناز میلانی، فرشته حسینی، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون مهدی کاویانی، مهدی وریدی، ستار طهماسبی انفرادی، محمد جواد وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی و تشخیص ژنهای مولد زرالنون در سویههای Fusarium graminearum جدا شده از دانههای ذرت عطیه مهرزاد، معصومه مهربان سنگ آتش، سید علی مرتضوی، رویا رضائیان دلوئی، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی جعفر محمدزاده میلانی، مارال بابادی سلطان زاده، علیرضا ریاضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن عباس مهجوریان، محمد نوروزی، محسن مختاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب منیره یزدی نژاد، آزاده قربانی حسن سرایی، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر زمانهای مختلف خنککردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد حدیث شهابی رابری، سیدحسین میردهقان، فاطمه ناظوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردلهای فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی فاطمه کبیری سامانی، نفیسه جهان بخشیان، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا سید حسین احمدتبار کله بستی، رضا فرهمندفر، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگیهای کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران بهجت تاج الدین، کلثوم جهان میهن
چکیده -
متن کامل (PDF)