Volume 15, Issue 84 (2019)                   FSCT 2019, 15(84): 217-230 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

بهینه‌سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی. FSCT 2019; 15 (84) :217-230
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-20200-en.html
Abstract:   (1717 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 1464 kb]   (899 Downloads)    
Article Type: Original paper | Subject: Food quality control
Received: 2017/10/3 | Accepted: 2017/12/2 | Published: 2019/02/15

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.