You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی، شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دارچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی ضدباکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزاچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیمچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تأثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی میوه یک واریته بلوط ایرانی (Q.castaneifolia var. castaneifolia)چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شمار سلولهای پیکری بر برخی ویژگیهای ویسکوالاستیک ماست چکیدهچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش های خوراکی فعال بر پایه متیل سلولز بر ماندگاری گوجه فرنگیچکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسائی باکتری اشریشیا کولا O157: H7 از نمونه های همبرگر در شهرستان مشهد با استفاده ازروش مولتی پلکس PCRچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue