دوره 9، شماره 35 - ( 1391 )                   جلد 9 شماره 35 صفحات 76-67 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Investigation of antibacterial activity cinnamon bark essential oil (Cinnamomum zeylanicum) in vitro antibacterial activity against five food spoilage bacteria. FSCT 2012; 9 (35) :67-76
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5095-fa.html
مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1391; 9 (35) :67-76

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5095-fa.html


چکیده:   (4730 مشاهده)
چکیده ترکیب شیمیایی اسانس پوست دارچین Cinnamomum zeylanicum Nees)) مورد استفاده در صنایع غذایی با استفاده از دستگاه GC–MS ارزیابی شد و 21 ترکیب شناسایی شدند.  سینامالدهید[1] با 41/60 درصد بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده بود و پس از آن لینالول[2] (46/6 درصد)، ارتومتوکسی سینامیک آلدهید[3] (63/3 درصد)، بتا کاریوفیلن[4] (5/3 درصد)، 8-1 سینئول[5] (32/3) ، اوجنول[6] (19/3 درصد) و ترکیبات دیگر قرار داشتند. فعالیت آنتی باکتریایی (حداقل غلظت بازداری و کشندگی) اسانس پوست دارچین در مقابل 5 باکتری بیماری زا و فسادزا در مواد غذایی شامل Listeria monocytogenes، Escherichia coli، Pseudomonas fluorescens، Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei ارزیابی شدند. حداقل غلظت بازداری اسانس دارچین در مقابل L. sakei  g/mlµ 250 و برای سایر باکتری ها برابر g/mlµ 500 مشاهده شد. حداقل غلظت کشندگی برای L. sakei  و Ps . fluorescens برابر g/mlµ 1000 و برای سایر باکتری ها بالاتر از g/mlµ 1500 بودند.  
[1]. E-cinnamaldehyde [2]. Linalool [3]. Ortho methoxy cinnamic aldehyde [4]. -βcaryophyllene [5]. 1,8-cineole [6].Eugenol
متن کامل [PDF 245 kb]   (9644 دریافت)    

دریافت: 1388/4/18 | پذیرش: 1388/9/18 | انتشار: 1391/4/18

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.