You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر نسبت‌های مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری
مریم فاخرنیا، محمد علیزاده، محمود رضازادباری، حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد
ماهرخ مظفری، مژگان امتیازجو، امیر علی انوار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ
عبدالواحد صفرزایی، reza esmaeilzadeh kenari، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1
سوده یوسفی فخر، داریوش مینایی تهرانی، نفیسه دعوتی، آریو امامی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانه‌های قند
مهدی رجایی، وحید حکیم زاده، اکرم آریان فر، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین
شعیب غلامی، سعید مینائی، علیرضا مهدویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
سمانه اکبری، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجه‌فرنگی و عصاره‌ پوست انار و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی آن
ندا حاتمی، میرخلیل پیروزی فرد، فروغ محترمی، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های ساختاری نانولیپوزوم‌های‌ حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی
خدیجه شیرانی بیدآبادی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، ناهید رحیمی فرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی قالب‌ غذایی فشرده
آتوسا نوروزیان، معصومه مهربان سنگ آتش، بهاره صحرائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه
Mehdi Davoodi، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا
پری سهرابی، محرم وزیری، فردین تمجیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات در ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاه‌دانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری
روشنک حق گوی، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمدعلی تربتی، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال
مهدی ابراهیمیان، زهرا پناهی، شهره عالیان سماک خواه، محمد پناهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته
نگین قلی زاده حمیدی، حجت کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue