You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر پودر سنجد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان‌ فاقد گلوتن
اکرم لوینی، فروغ محترمی، سجاد پیرسا، انیس طالبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگی‌های پس از برداشت گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل تازه آلوئه‌ورا حین انبارمانی در دماهای مختلف
سمانه منجم، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور
منا رنجبر، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، علی مویدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ترکیبات اسانس میخک (Eugenia caryophyllata) و مقایسه خاصیت ضد باکتریایی آن با برخی آنتی بیوتیک های متداول
عبداله دده زاده، حسن نورافکن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی گروه‌های عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی
مینا علادی، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مطالعه امکان آلودگی میان بافتی سبزیجات به باکتریهای بیماریزای گوارشی در اثر جذب و انتقال آن از طریق ریشه گیاه
فرحناز رحیمی نژاد، امیرحسین خسروی، فاطمه مهرآذین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید فیلم زیست تخریب‌پذیر حاوی عصاره آبی ریشه گیاه چوبک و نانوامولسیون اسانس رزماری بر پایه ژلاتین به روش سطح پاسخ
فخری شهیدی، محمد مالکی، سحر روشنک، محمود علیزاده ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین
لیلا ناطقی، علی خزایی، نازنین زند، عبدالرسول ارومیه ای
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک
نیما مباهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro
احمد نصرالله زاده، محمود رضا زاد باری، هادی الماسی، مهران مرادی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی
صابر امیری، میثم رجبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی خشک‌کردن و باز‌جذب آب گلابی با استفاده از مدل‌های مختلف ریاضی
محسن دلوی اصفهان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش‌های ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برش‌های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی
شکوه حاجی‌وند قاسم‌آبادی، محمدرضا زارع بوانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرخشک کردن دومرحله‌ای و پیش تیمار فراصوت برروی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های طالبی
سارا حاج میرزا، اکرم شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی
محمدرضا روزگار، محمد حسین عباسپور فرد، مهدی هدایتی زاده، حمید محمدی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر خامه‌ای
حنان لشکری، فرزانه ملک زاده حقیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نگهدارنده طبیعی از عصاره های میخک، اکالیپتوس و رزماری جهت جایگزینی با نیتریت در سوسیس مرغ
مرتضی کریم پور، علیرضا مهرگان نیکو، فایزه فلاح، حمیده آسایش طلب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی
انیسه زارعی جلیانی، حنان لشکری، جواد توکلی، محمود امین لاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)
فاطمه پورحاجی، بهاره صحرائیان، غلامحسین حقایق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک
مریم ثابت قدم، محمد رضا سعیدی اصل، اکرم شریفی، محمد آرمین، احمد پدرام نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)
بیژن زارع، صلاح الدین قادری، لیلا نوری، محمدرضا سابقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای آن
پوران حیدری، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه جامع فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تولیدشده از ضایعات ماهی، مرغ و میگو با استفاده از آنزیم فلاورزیم
سهیل ریحانی پول، سکینه یگانه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی محدوده‌های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
سکینه یگانه، مینا اسمعیلی خاریکی، حامد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی
علی اکبر شاهی چهرق، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش
عطیه حبیبی، علیرضا شهاب لواسانی، سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی، سید ابراهیم حسینی، حامد زارعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره به لیمو (Lippia citrodora) بر ماندگاری گوشت چرخ کرده در شرایط یخچالی
سیده مرضیه موسوی طارسی، لیلا نجفیان، امیر احمدپور، سیده مریم موسوی طارسی، سیده فرناز باقری قادیکلایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی
نگین جواهری پور، لیدا شاهسونی، شادی مهدیخانی، یاسر اینانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگ‌های خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)
حسام الدین آخوندزاده، مسعود تقی زاده، مهدی ایرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر چالش‌ها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآورده‌های گوشتی در بازار و لزوم به‌کار‌گیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت
امیررضا شویک لو
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue