You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم (کپکهای سبز و آبی میوه پرتقال) مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ مژگان رضایی، محمد گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه مصطفی صادقی، حمیده حمیدی زاد، فاطمه حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقرهای بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا با روشهای رقت آگار و سیلندر پلیت محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره مارچوبه و عصاره چای سبز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای حسی کفیر مریم رهایی، رضوان پوراحمد، بیژن خورشیدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و آنتیاکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز محمد یقطینی، جواد فیضی، سید عماد حسینی طاهری، مسلم جهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن حسن رشیدی، پروین دخت معتمدالشریعتی، محسن قدس روحانی، وحید حکیم زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی امیر دارایی گرمه خانی، حبیب میرزایی، خانی شاکرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اگزالیکاسید بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیلژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری حسین میغانی، ابوذر هاشمپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی راحله قنبری محب سراج، مسعود توحیدفر، مهدی بهنامیان، اسدالله احمدی خواه، سارا دژستان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی، مهدی شیخ عربی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی مرتضی خان رمکی، عزت اله عسکری اصلی ارده، احسان اله کوزه گر، ریحانه لونی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخکردن عمیق سپیده یوسف زاده ثانی، سید علی مرتضوی، زهرا شیخ الاسلام، مهدی کریمی، امیر حسین الهامی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو معصومه عباسی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مجید عسکری سیاهویی، منصوره شمیلی، بابک مدنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue