You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم (کپک‌های سبز و آبی میوه پرتقال)
مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ
مژگان رضایی، محمد گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه
مصطفی صادقی، حمیده حمیدی زاد، فاطمه حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقره‌ای بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا با روش‌های رقت آگار و سیلندر پلیت
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره مارچوبه و عصاره چای سبز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های حسی کفیر
مریم رهایی، رضوان پوراحمد، بیژن خورشیدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای و آنتی‌اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز
محمد یقطینی، جواد فیضی، سید عماد حسینی طاهری، مسلم جهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن
حسن رشیدی، پروین دخت معتمدالشریعتی، محسن قدس روحانی، وحید حکیم زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی
امیر دارایی گرمه خانی، حبیب میرزایی، خانی شاکرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اگزالیک‌اسید بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل‌ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری
حسین میغانی، ابوذر هاشم‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی
راحله قنبری محب سراج، مسعود توحیدفر، مهدی بهنامیان، اسدالله احمدی خواه، سارا دژستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف
مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی، مهدی شیخ عربی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با ‌استفاده روش سطح پاسخ
اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مرتضی خان رمکی، عزت اله عسکری اصلی ارده، احسان اله کوزه گر، ریحانه لونی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق
سپیده یوسف زاده ثانی، سید علی مرتضوی، زهرا شیخ الاسلام، مهدی کریمی، امیر حسین الهامی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو
معصومه عباسی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مجید عسکری سیاهویی، منصوره شمیلی، بابک مدنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue