ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 9، شماره 37 - ( 1391 )
مقادیر عناصر معدنی عمده در عضلات سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر
ص. 7-1
چکیده
(4403 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3817 دریافت)
جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن
ص. 22-9
چکیده
(5703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7969 دریافت)
مروری بر روش های سالم سازی سرد شیر
ص. 36-23
چکیده
(6065 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4243 دریافت)
بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست
ص. 46-37
چکیده
(5308 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2926 دریافت)
بررسی ویژگیهای میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
ص. 56-47
چکیده
(4337 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3364 دریافت)
اثردمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی
ص. 65-57
چکیده
(4853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3904 دریافت)
اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال
ص. 76-67
چکیده
(4885 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6506 دریافت)
تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب انار شفاف
ص. 91-77
چکیده
(4921 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8017 دریافت)
مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)
ص. 99-93
چکیده
(5549 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3896 دریافت)
تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-)
ص. 107-101
چکیده
(4425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4376 دریافت)
ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری
ص. 121-109
چکیده
(7637 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9545 دریافت)
ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح
ص. 134-123
چکیده
(4984 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3182 دریافت)
تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی
ص. 147-135
چکیده
(5597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6536 دریافت)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی
ص. 155-147
چکیده
(5034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2919 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS